Yurt dışından nasıl direksiyon seti getirilir?

burak_1234

Zeptopat
Daha fazla  
Almanya'ya gideceğim yakın bir zamanda, Thrustmaster'ın direksiyon setini almak istiyorum. Modeli de T300RS GT. Bu ürünü kutulu bir şekilde, sıfır bir şekilde, ticari amaçlı değil, şahsi olarak 1 adet şeklinde getirebilir miyim? Ama ürün kapalı kutusunda olacak. Ürünün fiyatı da 320 Euro. Bu ürün için vergi çıkar mı veya gümrükte sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanya'ya gideceğim yakın bir zamanda, Thrustmaster'ın direksiyon setini almak istiyorum. Modeli de T300RS GT. Bu ürünü kutulu bir şekilde, sıfır bir şekilde, ticari amaçlı değil, şahsi olarak 1 adet şeklinde getirebilir miyim? Ama ürün kapalı kutusunda olacak. Ürünün fiyatı da 320 Euro. Bu ürün için vergi çıkar mı veya gümrükte sorun yaşar mıyım?
Sorun yaşamazsın.
Rahatça getirebilirsin hocam.
1748369741710.png

Almanya'ya gideceğim yakın bir zamanda, Thrustmaster'ın direksiyon setini almak istiyorum. Modeli de T300RS GT. Bu ürünü kutulu bir şekilde, sıfır bir şekilde, ticari amaçlı değil, şahsi olarak 1 adet şeklinde getirebilir miyim? Ama ürün kapalı kutusunda olacak. Ürünün fiyatı da 320 euro. Bu ürün için vergi çıkar mı veya gümrükte sorun yaşar mıyım?

Vergi falan çıkmaz hocam hatta sınırda tax free noktasından ödediğiniz vergiyi geri bile alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı