Yurt dışından ne getirebilirim?

Teşekkür ederim bilgilendirici oldu

Hocam bende isviçreden xbox getirip burada satmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla bir adet ürün getirdiğimiz sürece bir sorun olmuyor ancak 2 adet getirsem ne olur veya farklı ürünlerden birer tane alsam tek adet, sorun olur mu?

Selamlar. Ürünleri bavulunuza yerleştirin ve TR'ye vardığınızda ''gümrüğe tabii olmayan eşyalar'' kısmından çıkış yapın. Kimse bavul içeriğinizi kontrol etmiyor, zaten böyle bir hakları yok. Aynı üründen 2 tane de getirebilirsiniz.

Hocam tam olarak ne kadar tuttu? Türkiye fiyatlarıyla karşılaştıracağım da.

iPhone alın hocam en kârlısı.

Hocam çok sağ olun işte aradığım cevap buydu benim de. Bu kutu mevzusu nereden çıktı bilmiyorum. Gümrük yönetmeliğinde de yazmıyordu. Gümrük mevzuatını okuyunca 430€ gibi bir sınır var diyor ancak sizin aldığınız ürünler bunun çok üstünde. Sizce Almanya'dan 4090 getirirken sorun çıkar mı çünkü 1500€'nun da üzerinde?

Öyle bir olay hala var evet. PS5 , laptop vs. eğer kutusunda getirirseniz kabul etmiyorlar diye biliyorum. Mesela telefonu aldınız cebinize koydunuz öyle getirebiliyorsunuz.
Tecrübe etmediyseniz insanları boşuna kuşku içine sokmayın.

Kutulu ürün getirebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…