Yurt dışından nereden ekran kartı işlemci alınır?

ferhatto5555

Megapat
Daha fazla  
Sistem toplamayı düşünüyorum ancak 1080ti falan düşüyorum ama fiyatlar ortada madencilik olaylarından dolayı ikinci elede fazla güvenmiyorum. Garantisi olsa bile madencilikten kart yorulduğu için garanti bir işe yaramıyor diye duyum aldım. Yani amazondan veya herhangi bir yurt dışından garantisiz olup sıfır olmasını tercih ederim. Sorum şu amcamın oğlu host ve sürekli yurt dışına uçuyor ona aldırmayı düşünüyorum işlemci veya ekran kartını bana araştır bakalım nerede varmış ucuza oraya uçuşun çıkarsa alırım dedi onu merak ediyorum. Böyle bir şey var mı? Yurt dışından ucuza aldırabilir miyim aldırabilirsem de nereden, hangi mağazadan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışına gidiyorsa oradan alıp getirebilir size. Direkt siteden siz alacaksanız Amazon'dan alışveriş yapabilirsiniz.

Mesela Amazon üzerinden örnek verelim. 751 $ ekran kartı fiyatı. 169 $ ise gümrük ücreti ve kargo ücreti. 920 $ yapıyor toplam olarak. Bu da 4.367 TL'ye tekabül ediyor. Eğer akrabanızın getirme imkanı varsa kargo ve gümrük ücreti ödenmeyeceği için daha uyguna gelecektir.

Akrabanız getirirse 751 $ yani 3500 TL'ye GTX 1080 Ti sahibi olabilirsiniz.

Screenshot_1.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı