Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 8 Temmuz 2020 #11 Bak şimdi önce devlete, sonra kendine alıyorsun. Türkiye'den al, en azından beklemezsin.
Ç Çikolatadam Hectopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 336 Çözümler 1 8 Temmuz 2020 #12 Bazinga Physicist dedi: Bak şimdi önce devlete, sonra kendine alıyorsun. Türkiye'den al, en azından beklemezsin. Genişletmek için tıkla... ne alaka
Bazinga Physicist dedi: Bak şimdi önce devlete, sonra kendine alıyorsun. Türkiye'den al, en azından beklemezsin. Genişletmek için tıkla... ne alaka
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 8 Temmuz 2020 #13 Çikolatadam dedi: ne alaka Genişletmek için tıkla... Vergi demeye çalışıyor.
ÖmerFaruk_56 Kilopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 624 8 Temmuz 2020 #14 En iyisi oraya birkaç günlüğüne gezmeye gidip dönerken almak.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 8 Temmuz 2020 #15 Çikolatadam dedi: Ne alaka. Genişletmek için tıkla... Vergi yani. Xbox One X 5000 dolar, Türkiye fiyatı ise 5000 TL. Siz düşünün.
Çikolatadam dedi: Ne alaka. Genişletmek için tıkla... Vergi yani. Xbox One X 5000 dolar, Türkiye fiyatı ise 5000 TL. Siz düşünün.
Ç Çikolatadam Hectopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 336 Çözümler 1 8 Temmuz 2020 #16 ÖmerFaruk_56 dedi: En iyisi oraya birkaç günlüğüne gezmeye gidip dönerken almak. Genişletmek için tıkla... malesef gidemem Bazinga Physicist dedi: Vergi yani. Xbox One X 5000 dolar, Türkiye fiyatı ise 5000 TL. Siz düşünün. Genişletmek için tıkla... Bu arada 1tane bana 1tane devlete değil 1 bana 1.5 devlete reisim saraylarda yatsın diye ve benim yapacak hiçbir şeyim yok yurt dışına kaçmak dışında.
ÖmerFaruk_56 dedi: En iyisi oraya birkaç günlüğüne gezmeye gidip dönerken almak. Genişletmek için tıkla... malesef gidemem Bazinga Physicist dedi: Vergi yani. Xbox One X 5000 dolar, Türkiye fiyatı ise 5000 TL. Siz düşünün. Genişletmek için tıkla... Bu arada 1tane bana 1tane devlete değil 1 bana 1.5 devlete reisim saraylarda yatsın diye ve benim yapacak hiçbir şeyim yok yurt dışına kaçmak dışında.
ÖmerFaruk_56 Kilopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 624 8 Temmuz 2020 #17 Çikolatadam dedi: malesef gidemem Bu arada 1tane bana 1tane devlete değil 1 bana 1.5 devlete reisim saraylarda yatsın diye ve benim yapacak hiçbir şeyim yok yurt dışına kaçmak dışında. Genişletmek için tıkla... Öneri sadece. Yukarıdaki mesajını sil bence baban devletteyse direkt ihraç ederler valla.
Çikolatadam dedi: malesef gidemem Bu arada 1tane bana 1tane devlete değil 1 bana 1.5 devlete reisim saraylarda yatsın diye ve benim yapacak hiçbir şeyim yok yurt dışına kaçmak dışında. Genişletmek için tıkla... Öneri sadece. Yukarıdaki mesajını sil bence baban devletteyse direkt ihraç ederler valla.
Ç Çikolatadam Hectopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 336 Çözümler 1 8 Temmuz 2020 #18 Merthella dedi: Amazon'a verği dahil olarak fiyatlar gözüküyor gümrük vergisi vb Amazon tarafından ödeniyor. Genişletmek için tıkla... O zaman yurt dışından almak her türlü daha karlı değil mi?
Merthella dedi: Amazon'a verği dahil olarak fiyatlar gözüküyor gümrük vergisi vb Amazon tarafından ödeniyor. Genişletmek için tıkla... O zaman yurt dışından almak her türlü daha karlı değil mi?