S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #1 Hocam yurt dışında oturan kuzenim var ve o alıp bana kargolasa uyguna gelir mi?
MERT1548 Decipat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 1.780 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #2 Gelir tabide ama bunların gümrük vergisi var.
S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #3 MERT1548 dedi: Gelir tabide ama bunların gümrük vergisi var. Genişletmek için tıkla... Sadece ekran kartı alsam bile vergi öder miyim?
MERT1548 dedi: Gelir tabide ama bunların gümrük vergisi var. Genişletmek için tıkla... Sadece ekran kartı alsam bile vergi öder miyim?
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 28 Kasım 2022 #4 Irak'tan falan kaçak getirmekten bahsediyorsan, çok ucuza geliyor öyle. Vergi falan yok zaten.
MERT1548 Decipat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 1.780 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #5 Bir miktar ödersin. Strasseux dedi: Sadece ekran kartı alsam bile vergi öder miyim? Genişletmek için tıkla...
Bir miktar ödersin. Strasseux dedi: Sadece ekran kartı alsam bile vergi öder miyim? Genişletmek için tıkla...
Factotum Kilopat Katılım 5 Mayıs 2018 Mesajlar 551 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #6 Alıp kargolarsa uyguna gelmez. Hem kargo masrafı çok yüksek olur, hem gümrüğe takılacağı için vergisini ödersiniz. Ama Türkiye'ye ziyarete gelirken yanında getirirse, o zaman uyguna gelir.
Alıp kargolarsa uyguna gelmez. Hem kargo masrafı çok yüksek olur, hem gümrüğe takılacağı için vergisini ödersiniz. Ama Türkiye'ye ziyarete gelirken yanında getirirse, o zaman uyguna gelir.
S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #7 350070 dedi: Irak'tan falan kaçak getirmekten bahsediyorsan, çok ucuza geliyor öyle. Vergi falan yok zaten. Genişletmek için tıkla... Almanya'da kzuenim. MERT1548 dedi: Bir miktar ödersin. Genişletmek için tıkla... Ne kadar ödeyeceğimi nereden ogrenebilirim? Factotum dedi: Alıp kargolarsa uyguna gelmez. Hem kargo masrafı çok yüksek olur, hem gümrüğe takılacağı için vergisini ödersiniz. Ama Türkiye'ye ziyarete gelirken yanında getirirse, o zaman uyguna gelir. Genişletmek için tıkla... Şubatta gelecek beklenir mi
350070 dedi: Irak'tan falan kaçak getirmekten bahsediyorsan, çok ucuza geliyor öyle. Vergi falan yok zaten. Genişletmek için tıkla... Almanya'da kzuenim. MERT1548 dedi: Bir miktar ödersin. Genişletmek için tıkla... Ne kadar ödeyeceğimi nereden ogrenebilirim? Factotum dedi: Alıp kargolarsa uyguna gelmez. Hem kargo masrafı çok yüksek olur, hem gümrüğe takılacağı için vergisini ödersiniz. Ama Türkiye'ye ziyarete gelirken yanında getirirse, o zaman uyguna gelir. Genişletmek için tıkla... Şubatta gelecek beklenir mi
MERT1548 Decipat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 1.780 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #8 Strasseux dedi: Almanya'da kzuenim. Ne kadar ödeyeceğimi nereden ogrenebilirim? Şubatta gelecek beklenir mi Genişletmek için tıkla... Orasını bilmiyorum.
Strasseux dedi: Almanya'da kzuenim. Ne kadar ödeyeceğimi nereden ogrenebilirim? Şubatta gelecek beklenir mi Genişletmek için tıkla... Orasını bilmiyorum.
Factotum Kilopat Katılım 5 Mayıs 2018 Mesajlar 551 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #9 Strasseux dedi: Almanya'da kzuenim. Ne kadar ödeyeceğimi nereden ogrenebilirim? Şubatta gelecek beklenir mi Genişletmek için tıkla... Acelen ve kuzenin bagaj problemi yoksa, beklenir.
Strasseux dedi: Almanya'da kzuenim. Ne kadar ödeyeceğimi nereden ogrenebilirim? Şubatta gelecek beklenir mi Genişletmek için tıkla... Acelen ve kuzenin bagaj problemi yoksa, beklenir.
S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #10 Factotum dedi: Acelen ve kuzenin bagaj problemi yoksa, beklenir. Genişletmek için tıkla... Bagaj problemi yok ama avantajlı olur mu TR'ye göre vergi fiyatlarını nereden öğrenebilirim?
Factotum dedi: Acelen ve kuzenin bagaj problemi yoksa, beklenir. Genişletmek için tıkla... Bagaj problemi yok ama avantajlı olur mu TR'ye göre vergi fiyatlarını nereden öğrenebilirim?