Yurt dışından PC toplama

Özgür Sefa

Centipat
Merhaba. Ben Almanya'dan yazıyorum. Sistem toplamak istiyorum amma bizim ülkede sistem parçaları çok pahalı. O yüzden yurtdışından almak istiyorum. Fakat siteleri araştırırken bakıyorum ki aynı parça mesela anakart RAM, ekran kartı ve b. Almak istiyorum. Türkiye'ye kaçak geçireceğim ekran kartı, işlemci, RAM, m. 2SSD getireceğim.
Ve bunları kaçak geçireceğim.

Bunu aldıktan sonra toplamalar 3 ay sonra çalışırmı illa vergisini ve gümrüğünü ödemem mi gerekiyor bir yardım eder misiniz?
Ve bu eşyaları nasıl saklamam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben Almanya'dan yazıyorum. Sistem toplamak istiyorum amma bizim ülkede sistem parçaları çok pahalı. O yüzden yurtdışından almak istiyorum. Fakat siteleri araştırırken bakıyorum ki aynı parça mesela anakart RAM, ekran kartı ve b. Almak istiyorum. Türkiye'ye kaçak geçireceğim ekran kartı, işlemci, RAM, m. 2SSD getireceğim.
Ve bunları kaçak geçireceğim.

Bunu aldıktan sonra toplamalar 3 ay sonra çalışırmı illa vergisini ve gümrüğünü ödemem mi gerekiyor bir yardım eder misiniz?
Ve bu eşyaları nasıl saklamam gerekiyor?

Donların arasına koy parçaları, kasayı da buradan alır toplarsın hepsini.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı