Yurt dışından PlayStation 5 getirtmek

Kuzenim THH'de hostes hocam. Kayırma değil olay dediğim gibi resmi olarak getirdiğini sanmıyorum. Kendi pasaportuna mi kaydetti?

Ekran kartı ve RAM getirttim yurt dışından sözlüme, herhangi bir sıkıntı olmadı... Kutusunun jelatinini söksün, "benim" "ben oynayacağım" desin, kimse karışamaz ve kanıtlamayaz

Kutusuyla mı getirttiniz acaba?

Son düzenleme:
Getirilir gerçekten Türkiye’ye göre ucuzsa hiç acımam.Ama garantiden feragat ettirebilecek kadar ucuzsa

Kuzenim THH'de hostes hocam. Kayırma değil olay dediğim gibi resmi olarak getirdiğini sanmıyorum. Kendi pasaportuna mi kaydetti?
Evet. Benim arkadaş THY'de. Şu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık.

Hayır. Tabii ki kutusuz. Macbook'u katlayıp valizinde getirtmişti. Kişisel eşya süsü verdiği için o saatten sonra kimseye hesap vermek ile hükümlü değil. Iphone'ları cüzdanında getirmişti...
Benim anlamadığım şey şu, hostes yolcu sayılmıyor diye kendine istediği yerden ürün alamayacak mı? Çok saçma.
Valize yükleyip getirebileceği şeyleri alabiliyor. Herhangi bir vergi ödemeden. Ha ama koca bir kasa ile gelirse ne olur bilmem. O kadar büyük bir şeye hiç girişmedik fakat ekran kartı, işlemci gibi şeyleri alıp gelebilir.

Getirilir gerçekten Türkiye’ye göre ucuzsa hiç acımam.Ama garantiden feragat ettirebilecek kadar ucuzsa
Özellikle Amazon bu konuda çok güvenilir. Türkiye'deki firmaların hiçbiri eline su dökemez. Satın aldığınız cihazda bir problem çıksın daha elindeki cihazı göndermeden sana yenisini yolluyorlar.

Bu vergiler nedeniyle ciddi bir fiyat avantajı olacak yurt dışından getirtmenin.

Zaten bunun aksi bir şey söylemedim ki o halde. Legal değil işte getirmeleri eger yakalanırsa sıkıntı oluşabilir. Riske girip girmemek kişiye kalmış ama daha önce de dediğim gibi az sayıda üründe sorun çıkmayacaktır.

Hadi ekran kartı bir şekilde muhafaza olur da işlemcinin kutuda gelmesi lazım sanırım kutuya sıkıntı çıkartmıyorlar ben yaşamadım en azından.

Hadi ekran kartı bir şekilde muhafaza olur da işlemcinin kutuda gelmesi lazım sanırım kutuya sıkıntı çıkartmıyorlar ben yaşamadım en azından.
Örnek olarak verdim onları. Demek istediğim şey: ufak tefek şeylerin sorun çıkartmayacağı. Ha ama işlemci getirtmek isterse bence işlemcide bir şekilde muhafaza edilebilir.

Bilmiyorum. Hiç denemedik fakat neden denemiyelim değil mi?

Kafasında soru işareti olanlar için şunu yapabilirim: Ben de PS5'i hostes arkadaşım aracılığıliyla ABD'den getirtmeyi düşünüyorum. Bu sefer kutusu ile. PS5 çıkış yaptıktan 1-2 ay sonra elimde olacaktır. O zaman bu konuya geri dönüş yapıp deneyimlerimi paylaşabilirim. Hatta ve hatta isteyen olursa fotoğrafını bile atabilirim. Böylece soru işaretleriniz silinmiş olur.

Ne yaptınız acaba bilgilendirir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…