Yurt Dışından Ps4 ve Playstation Plus Almak

MelihPro6128

Hectopat
Daha fazla  
Aşağıdaki linkteki ürünleri alacağım, bir tanıdığım getirecek. Ben linkteki gibi yurt dışından PSN alırsam ve Ps4'e US hesap açsam sıkıntı çıkar mı? Oyunlara gelen DLC'leri kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle ki oyunların arkasında hangi bölgeye ait oldukları yazar. 1. bölge Amerika 2. bölge Avrupa ve 3. bölge Japonya oluyor. Eğer aldığınız oyun ve DLC'si 1. bölgeye aitse sıkıntı olmaz. Zaten oyunlarda bölge kilidi yokta DLC'ler için dediğim gibi nereye ait bakmanız gerek sadece.

Şöyle ki oyunların arkasında hangi bölgeye ait oldukları yazar. 1. bölge Amerika 2. bölge Avrupa ve 3. bölge Japonya oluyor. Eğer aldığınız oyun ve DLC'si 1. bölgeye aitse sıkıntı olmaz. Zaten oyunlarda bölge kilidi yokta DLC'ler için dediğim gibi nereye ait bakmanız gerek sadece.
Teşekkürler galiba oyunlar 1. Bölge daha önce bir tanıdığım almıştı ama o Ps4 ünü Türkiye den almıştı peki bir şey diyeceğim ben yurtdışından psn plus alsam Türkiye de çalışır Mı?

Teşekkürler galiba oyunlar 1. Bölge daha önce bir tanıdığım almıştı ama o Ps4 ünü Türkiye den almıştı peki bir şey diyeceğim ben yurt dışından PSN Plus alsam Türkiye de çalışır mı?
Evet çalışır yani kastetmek istediğiniz şey PS4 Türkiye'ye gelip kullanmaksa eğer aldığınız Plus kartının hangi bölgeye ait olduğu yazar. Ona göre PSN Account açarsınız onda çalışır.

Merhaba ben Almanya'dan PS4 almıştım ama PSN hesabım TR'ye kayıtlı PS3'üm orada olduğu için Almanya'dan PS Plus alsam TR hesabına sıkıntı çıkar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı