Yurt dışından PS5 alınır mı?

LordBlaxix

Kilopat
Öncelikle herkese iyi Sosyaller. İsviçre'de yaşayan bir akrabam var. Ben Türkiye'deyim ve İsviçre'den PS5 alma düşüncem var. Ancak kafamda şöyle bir plan var ben siparişi Türkiye'de internet üzerinden vermeyi düşünüyorum biraz daha açarsam;
İsviçre'deki alışveriş sitelerinden (özellikle ikinci el siteler – tutti. Ch gibi) bir PS5 bulup, siparişi Türkiye'den vermeyi düşünüyorum. Teslimat adresi olarak akrabamın evini göstereceğim ve akrabam ürünü teslim alacak. Türkiye'ye gelirken de yanlarında getirecekler. Bu şekilde İsviçre'den PS5 alan, özellikle ikinci el sitelerden alışveriş yapan oldu mu? Böyle bir alışverişte sıkıntı çıkar mı? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

Öncelikle herkese iyi sosyaller. İsviçre'de yaşayan bir akrabam var. Ben Türkiye'deyim ve İsviçre'den PS5 alma düşüncem var. Ancak kafamda şöyle bir plan var ben siparişi Türkiye'de internet üzerinden vermeyi düşünüyorum biraz daha açarsam;
İsviçre'deki alışveriş sitelerinden (özellikle ikinci el siteler – tutti. Ch gibi) bir PS5 bulup, siparişi Türkiye'den vermeyi düşünüyorum. Teslimat adresi olarak akrabamın evini göstereceğim ve akrabam ürünü teslim alacak. Türkiye'ye gelirken de yanlarında getirecekler. Bu şekilde İsviçre'den PS5 alan, özellikle ikinci el sitelerden alışveriş yapan oldu mu? Böyle bir alışverişte sıkıntı çıkar mı? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

Neden bilgisayar almak yerine PlayStation tercih ediyorsunuz? ( alınır )

Neden bilgisayar almak yerine PlayStation tercih ediyorsunuz? ( alınır )

Hocam halihazırda bilgisayarım var. Konsol oyunlarını oynamak ve GTA 6 için almayı düşünüyorum.

Git kendan gör el.

Hocam gidip kendim görüp alma şansım yok ne yazık ki akrabamdan rica edip ona aldırabilirim ancak onlara da fazla yük olmak istemiyorum. Dediğim gibi internet üzerinden alıp adresine kargolatabileceğim bir site arıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı