Yurt dışından PS5 getirirken vergi neye göre kesilir?

Daha fazla  
Merhaba 18 yaşından büyük bir tanıdığım Miami'de oturuyor oradan PS5 digital Edition getirecek kutusuz bir şekilde ama yeni gelen 430 euro sınırlaması beni tedirgin etti. benim alacağım PS5 digital Edition normal fiyatı 400 dolar, diskli olanı ise 500 dolar. ben digital olanı alacağım havalimanından inince kendisini de riske atmamak için gümrüğe gidip böyle bir cihazım var sorun olur mu deyip göstermelidir değil mi?
2. olarak neyine göre 430 Euro'yu geçip geçmediğini anlayacak? esas fiyata mı bakarlar yoksa ben atıyorum 550 dolara aldım hiçbir yerde bulamadIm esas fiyatını (400 dolar) 400 dolarlık fiyattan mı alırlar yoksa benim aldığım 550 dolardan mı keserler yoksa faturasını gösterip faturadan kaçtan alınmışsa oradan mı keser?
Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 18 yaşından büyük bir tanıdığım Miami'de oturuyor oradan PS5 digital Edition getirecek kutusuz bir şekilde ama yeni gelen 430 euro sınırlaması beni tedirgin etti. Benim alacağım PS5 digital Edition normal fiyatı 400 dolar, diskli olanı ise 500 dolar. Ben digital olanı alacağım havalimanından inince kendisini de riske atmamak için gümrüğe gidip böyle bir cihazım var sorun olur mu deyip göstermelidir değil mi?
2. olarak neyine göre 430 Euro'yu geçip geçmediğini anlayacak? Esas fiyata mı bakarlar yoksa ben atıyorum 550 dolara aldım hiçbir yerde bulamadım esas fiyatını (400 dolar) 400 dolarlık fiyattan mı alırlar yoksa benim aldığım 550 dolardan mı keserler yoksa faturasını gösterip faturadan kaçtan alınmışsa oradan mı keser?
Teşekkürler şimdiden.

Hocam kendi cihazıymış gibi getirirse sorun olmamalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı