Yurt dışından Ryzen 2700X ve 1080 Ti sistem toplamak

Hangi oyundan bahsediyorsunuz acaba? Anladığım kadarıyla PUBG. Eğer PUBG ise 1070 size yeter de artar. 1080p'de yük işlemciye biner ekran kartıyla çok fark yaratmaz.

1080p için 1080 Ti almayın. Sizin kararınız tabii. Alırsanız size 2 hafta sonra açacağınız konunun başlığını söyleyeyim : “GTX 1080 Ti Düşük Performans Sorunu”

Arkadaşların dediği gibi 1080ti alıp 1080p oynamak mantıksızlıktır. Bazı arkadaşlar demiş işlemci 1080p de besleyebileceğinden dolayı vs. vs. Mevzu o değil, mevzu şu: 1080ti ekran kartı 1080p çözünürlükte kendi performansını vermez. Yer yer gpu kullanımının %60 lara düştüğünü görebilirsiniz. Şahsen şuan ben zorunluluktan 1080p monitör kullanıyorum, 1080ti gamnig x trio modeline sahibim, bf1 de %70-%80 arasında seyrediyor gpu kullanımım, 110 fps falan alıyorum. Fakat nvidia nın dsr teknolojisiyle 2k çözünürlüğe çektiğimde gpu kullanımı %94+ seviyesine çıkıyor ve 130-150 fps arasında alıyorum. Tecrübeyle sabit :)

1- Getirebilir
2- Sana artı olarak bir maliyeti olmaz.
3- Sistem güzel gözüküyor. Tavsiyem: 2k bir monitör.
Ram yükseltilmeli.
Anakart ve ekran kartını Asus yapmanı tavsiye ederim.

Peki XenoR FHD monitörü 2 k monitörle değiştirsem PUBG de istediğim performansı alır mıyım?
Şöyle bir şey var, 1080 Ti alıyorsanız performansı 2K Ultra ayarlarda verir. Aslında 2K Ultra için biz GTX 1080 öneryoruz. 2K monitör almanız her açıdan daha iyi olur. Eğer 2K Ultra oynayacaksanız GTX 1080 öneriyorum. Zira 1080 Ti, 4K Ultra için üretilmiş bir kart.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı