Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 5 Ocak 2021 #11 mrtcN0 dedi: Peki Almanya’dan alınsa garantisi olur mu? Sırf garantisi olmadığı için PS5’ten vazgeçtim. Bazı videolarda 1 yıl garantisi olduğunu söylemişler. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim emin olmamakla birlikte 1 yıl Türkiye 1 yıl Amerika garantisi oluyor.
mrtcN0 dedi: Peki Almanya’dan alınsa garantisi olur mu? Sırf garantisi olmadığı için PS5’ten vazgeçtim. Bazı videolarda 1 yıl garantisi olduğunu söylemişler. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim emin olmamakla birlikte 1 yıl Türkiye 1 yıl Amerika garantisi oluyor.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 5 Ocak 2021 #12 keremyilmaz12 dedi: Konsol almakda sıkıntı yok ama oyun fiyatları çok fazla ya can sıkıyor 5-10 oyun alsan konsol parası edecek dereceye geliyor. Genişletmek için tıkla... Xbox tarafında GamePass olduğu için pek sıkıntı olmaz.
keremyilmaz12 dedi: Konsol almakda sıkıntı yok ama oyun fiyatları çok fazla ya can sıkıyor 5-10 oyun alsan konsol parası edecek dereceye geliyor. Genişletmek için tıkla... Xbox tarafında GamePass olduğu için pek sıkıntı olmaz.
keremyilmaz12 Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #13 Gamepass iyi de yeni oyunlar yok oradada.
FalcoNN231 Picopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #14 Yurtdışından hiç garantisi olmuyor hem Xbox'da Gamepass sistemi var.
mrtcN0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 1.487 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2021 #15 Mert Ayıboğan dedi: Benim bildiğim emin olmamakla birlikte 1 yıl Türkiye 1 yıl Amerika garantisi oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum. 1 Yıl Uluslararası garanti var diye biliyorum.
Mert Ayıboğan dedi: Benim bildiğim emin olmamakla birlikte 1 yıl Türkiye 1 yıl Amerika garantisi oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum. 1 Yıl Uluslararası garanti var diye biliyorum.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 5 Ocak 2021 #16 Garanti olarak 2 yıl Avrupa garantisi 1 yıl Amerika garantisi bulunmaktadır. 1 yıl da uluslararası garantisi var. Yüksek ihtimal böyle.
Garanti olarak 2 yıl Avrupa garantisi 1 yıl Amerika garantisi bulunmaktadır. 1 yıl da uluslararası garantisi var. Yüksek ihtimal böyle.
mrtcN0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 1.487 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2021 #17 Hocam herkes farklı bir şey söylüyor. Bunun net bir cevabı yok mu? Öğrenemez miyim?
keremyilmaz12 Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #18 bi sıkıntı olmaz hocam rahat edin fakat ilk zamanlarda çıkan konsollarda sorun çıkma ihtimali daha fazla garanti sorunu olur tek başka bi sıkıntı yaşamazsın
bi sıkıntı olmaz hocam rahat edin fakat ilk zamanlarda çıkan konsollarda sorun çıkma ihtimali daha fazla garanti sorunu olur tek başka bi sıkıntı yaşamazsın
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 5 Ocak 2021 #19 mrtcN0 dedi: Hocam herkes farklı bir şey söylüyor. Bunun net bir cevabı yok mu? Öğrenemez miyim? Genişletmek için tıkla... @srcn90 @wTheORDER ilk arkadaş gümrük memuru. İkinci arkadaş yurt dışından alacaktı eğer aldıysa ona sorarsın. Ayrıca internette bilgi olabilir belki.
mrtcN0 dedi: Hocam herkes farklı bir şey söylüyor. Bunun net bir cevabı yok mu? Öğrenemez miyim? Genişletmek için tıkla... @srcn90 @wTheORDER ilk arkadaş gümrük memuru. İkinci arkadaş yurt dışından alacaktı eğer aldıysa ona sorarsın. Ayrıca internette bilgi olabilir belki.
mrtcN0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 1.487 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2021 #20 Birisi42 dedi: @srcn90 @wTheORDER ilk arkadaş gümrük memuru. İkinci arkadaş yurt dışından alacaktı eğer aldıysa ona sorarsın. Ayrıca internette bilgi olabilir belki. Genişletmek için tıkla... İlk arkadaşa bir türlü ulaşamadım. Daha önceki konularımda da ulaşmaya çalıştım. Etiketledim ama tık yok. İkinci arkadaşla bir şansımı deneyeyim.
Birisi42 dedi: @srcn90 @wTheORDER ilk arkadaş gümrük memuru. İkinci arkadaş yurt dışından alacaktı eğer aldıysa ona sorarsın. Ayrıca internette bilgi olabilir belki. Genişletmek için tıkla... İlk arkadaşa bir türlü ulaşamadım. Daha önceki konularımda da ulaşmaya çalıştım. Etiketledim ama tık yok. İkinci arkadaşla bir şansımı deneyeyim.