Yurt dışından SIM kartı başvurusu yapılabilir mi?

mustafa6163

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam, dayım yurt dışında yasıyor. Telefon getirtti bana arkadaşı vasıtasıyla. Fakat biliyorsunuz ki pasaporta kayıtlı kişinin numarası ancak aktif olabiliyor ülkemizde.
Almanya'dan başvuru yapsa Türkiye'de ki operetöre, oradan SIM kartı edinebilir mi?
Ben takıp kullanabilir miyim?
eSIM diye bir şey duymuştum. Onu yapabilir miyiz?

Dostlar selam, dayım yurt dışında yasıyor. Telefon getirtti bana arkadaşı vasıtasıyla. Fakat biliyorsunuz ki pasaporta kayıtlı kişinin numarası ancak aktif olabiliyor ülkemizde.
Almanya'dan başvuru yapsa Türkiye'de ki operetöre, oradan SIM kartı edinebilir mi?
Ben takıp kullanabilir miyim?
Esım diye bir şey duymuştum. Onu yapabilir miyiz?

Dayınızın üstüne olduğu sürece her türlü simkartı ya da operatörü kullanabilirsiniz, yeter ki yurt dışı olan telefon kimin üstüneyse simkartda onun üstüne olsun.

Dayınızın üstüne olduğu sürece her türlü simkartı ya da operatörü kullanabilirsiniz, yeter ki yurt dışı olan telefon kimin üstüneyse simkartda onun üstüne olsun.

Hocam sormak istediğim tam olarak o değil. Dayım Almanya'dan SIM kartı basvurusu yapıp SIM kartını benim kullanma imkanım var mı acaba?Örnek veriyorum TürkTelekom. Telefonu arkadaşı getirdi zaten Almanya'dan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı