Yurt dışından T300RS getirilir mi?

kuzeyy4564

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Son zamanlarda Almanya taraflarından T300RS GT almayı planlıyorum. Fakat dönüşte havalimanında sorun çıkartırlar mı, kutusuz mu getirmem gerekir bilmiyorum. Malum Türkiye'de fiyat iki katı olduğu için mecburiyetten yurt dışına yöneliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, hiçbir şekilde. Ya yurt dışından almayacaksınız ya da yurt dışından alıp, ürünün iki katı vergi ödeyeceksiniz. Tercih sizin.

Hocam benim babam gidecek arabayla kutusuz bir şekilde getirse giderken de yanımdaydı tarzı bir açıklamaya ne diyebilirler ki?

Hocam benim babam gidecek arabayla kutusuz bir şekilde getirse giderken de yanımdaydı tarzı bir açıklamaya ne diyebilirler ki?
Kutusuz şekilde getirmenizde sorun yok. Birden fazla almadığınız sürece hiçbir şey demezler. Eğer ticaretini yapıyormuşsunuz gibi olursa vergi kesilir. Onun içinde dediğim gibi minimum 3-4 tane almanız lazım. İngiltere'den uçakla T300RS GT ve TH8A getirdi arkadaşım. Normalde olması gerektiği gibi hiçbir şey demediler. Demezler de.

Kutusuz şekilde getirmenizde sorun yok. Birden fazla almadığınız sürece hiçbir şey demezler. Eğer ticaretini yapıyormuşsunuz gibi olursa vergi kesilir. Onun içinde dediğim gibi minimum 3-4 tane almanız lazım. İngiltere'den uçakla T300RS GT ve TH8a getirdi arkadaşım. Normalde olması gerektiği gibi hiçbir şey demediler. Demezler.

Vallahi çok teşekkür ederim yurt dışından getiremesek burada 2 katını vermek zorunda kalacağız.

Hayır getireceğiz yani ya uçakla ya da arabayla gidecektik ama şu anda araba ile gitmek daha muhtemel.

Hocam imkan varsa Moza getirin. Moza'nin en giris direksiyon seti bile pedalli H-Shifter'li T300RS GT'den iyidir. DD sistem efsane bir şey,

Technopat Haberler

Geri
Yukarı