Yurt dışından teknolojik olarak ne sipariş edilir?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Ailemden birisi İtalya'ya gidiyor. İstediğin bir şey varsa söyle dedi. Ancak aklıma bir şey gelmiyor. Yani parfüm vs. alsam zaten fiyatıyla başa baş denk geliyor ülkede. Ucuza alınan şeyler de teknolojik aletler oluyor. Siz ne önerirsiniz? Telefon olarak iPhone istiyorum ama şu anki telefonuma daha 5-6 ay oldu. Bu da yurt dışından geldi. Yani babam bir şey der mi bilmiyorum. Aklımda Xbox veya PS var ama bunları da ne kadar kullanırım emin değilim. Laptopum çok şükür kötü değil. Siz olsaydınız ne tercih ederdiniz?

Yani şahsen Avrupaya gidecek tanıdığım olsa bisiklet kadro ve maşası getirtirdim. :D Telefon, laptop vs okeyse konsol veya Rog Ally tarzı ekstra bi şey alınabilir.

Yani şahsen Avrupaya gidecek tanıdığım olsa bisiklet kadro ve maşası getirtirdim. :D Telefon, laptop vs okeyse konsol veya Rog Ally tarzı ekstra bi şey alınabilir.
Aklımda aslında direkt bisiklet sipariş etmek var ancak Kargo olarak fazla büyük olacağı için getirebilir mi bilmiyorum. Ayrıca sivil olarak gitmeyeceği için sıkıntı çıkarsın da istemiyorum. Detaylarını çok bilmediğim için detaylı sipariş verdiremiyorum :(.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı