lcwçalışanı
Centipat
Kral kart bilgilerini falan girdim ekstra bir ücret yansımadı ödeme yaptıktan sonra vergi çıkar mı?Geldiği kargo firmasına göre vergi çıkma ihtimali bulunuyor. YunExpress ile gelenlere çıkmıyor Yanwen ile gelenlere çıkıyor deniyordu güncel olarak. Kargo işini bir araştırmak lazım.
Kral kart bilgilerini falan girdim ekstra bir ücret yansımadı ödeme yaptıktan sonra vergi çıkar mı?
Bir de bu ödeme dolar ile yapılacak ya ben içinde TL olan banka kartımı girsem problem olur mu?
Kral Tc kimlik olayını tam olarak net öğrenebileceğim bir yer var mı?İkinci soru ile başlayayım, olmaz. Vergi olayını ben de tam bilmiyorum yukarıda yazdığım gibi. Hangi kargo firması ile geldiğine bağlı. Bir de siteye mail atarak T.C kimlik numaranızı vermeniz gerekiyor bildiğim kadarıyla.
Hocam aldığınız sitede bize ulaşın gibi bir kısım mutlaka vardır. Oradan ya sitenin canlı destek hattından ya da mail adreslerinden sipariş numaranız ile birlikte T.C. kimlik numaranızı verirseniz gümrükte bir sorun yaşanmaz.Kral T.C. kimlik olayını tam olarak net öğrenebileceğim bir yer var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.