Yurt Dışından Xbox One S Almak

HarunB70

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ağustos ayında PC alacaktım maalesef alamadım. Teyzem de bana Fransa'dan Xbox One S alacakmış. Gelirken kontrolde geçirmeye izin verirler mi? Eğer yurt dışından alan varsa ne yapmamız hakkında yardımcı olurlarsa sevinirim.

Arkadaşlar oyunları Türkiye'den alacağım, sıkıntı yaratır mı?

Playstation forumunda playstation 4 slim demişsin burda xbox one s demişsin hangisini alıcaksın bide bizim arkadaş daha yeni almanyadan xbox one aldı sıkıntı olmaz

Playstation forumunda playstation 4 slim demişsin burda xbox one s demişsin hangisini alıcaksın bide bizim arkadaş daha yeni almanyadan xbox one aldı sıkıntı olmaz
Teyzem daha almadı sen araştır dedi eğer PS4 Slim geçmezse Xbox One S alırlar ama Xbox One S geçmese PS4 Slim alırlar yani sonradan tekrar uğraşmak istemedim hangisi daha kolaysa onu alacağım :D

Yani illa para vermek şart mı?

PS4 Slim al geç zira Sony Türkiye'de daha fazla yatırım yaptı. Microsoft'un Türkiye ile Sony kadar içli dışlı olduğunu düşünmüyorum.
Düzenleme : Tüm forumun yurt dışında bir akrabası varda benim mi haberim yok acaba ? :D

Zamanında Avusturya'dan dayım Xbox 360 getirmişti sorunsuz geçiyor bir problem olmuyor bir şey diyemezler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı