Yurt dışından Z370 ve GTX 1080 sistem toplama

Rwendx

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe
Yakın bir zamanda bir dostum Malezya'ya gidecek ben de bilgisayar toplama aşamasındayım. İstediğim parçaları getirebileceğini söyledi, sizce hangi parçaları almak mantıklı veya hepsi alınabilir mi? Marka ve garanti durumu da göz önünde bulundurulursa neler alınabilir? Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Eksik olan parçalar: Anakart, RAM, ekran kartı, SSD ve sıvı soğutucu.

Aklımdaki marka ve modeller şu şekilde;

• Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7 Anakart
  • Nvidia GTX 1080 Ekran kartı
  • Corsair Vengeance DDR4 3000 MHz (2x8) CL15
  • Samsung 850Evo 1TB
  • Corsair H100i V2 sıvı soğutucu

850 Evo 1 TB yerine NVMe disk alın. Samsung 960 Evo alabilirsiniz.

Global garanti hizmeti iyi olan firmaları tercih edin. Corsair konusunda sıkıntı yaşamazsınız. EVGA ve Gigabyte'ın da aynı şekilde. Sıkıntı çıkması durumunda tek eksi yönü, bekleme süresi.

Global garanti hizmeti iyi olan firmaları tercih edin. Corsair konusunda sıkıntı yaşamazsınız. EVGA ve Gigabyte'ın da aynı şekilde. Sıkıntı çıkması durumunda tek eksi yönü, bekleme süresi.

İlginize teşekkürler Asım Bey, kendi tecrübelerinize göre hangi markaları önerirsiniz veya yurt dışından almayı öneriyor musunuz, bekleme süresi tahmini ne kadardır?

- X62
- Evga GTX 1080

Teşekkürler, EVGA markasının garanti kısmının iyi olduğunu duydum ama sonuçta az para verilmeyecek ve yurt dışından alınacak pişmanlık duymak istemem.

Yurtdışından almak isteme sebebim Türkiye’ deki malumunuz fiyatlar, Malezya’da fiyatlar daha uygun bu farka değecek mi onu da merak ediyorum tabi.

Son düzenleme:
Yurt dışından alınabilir. Kendi sistemimde çoğu ürün Amazon'dan alınma. Corsair, EVGA, Gigabyte iyi uluslararası servis konusunda. Servis süreleri de gayet iyi. Kullanılan kargo yöntemine göre değişiyor süre. Servis süresi genelde 2-3 gün oluyor. Corsair bu konuda çok iyi, aynı gün çözümleyebiliyor.

Peki arkadaşlar parçaların tamamı yurtdışından alınabilir mi veya Şu parçayı Türkiye’den al dediğiniz var mı? Genel olarak Gigabyte ve Corsair almayı planlıyorum marka olarak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı