Rwendx Hectopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 72 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 30 Ocak 2018 #11 astigmat13 dedi: RAM, anakart Türkiye'den alınabilir Genişletmek için tıkla... Düşündüm de anakart boyutu biraz büyük zarar görme olasılığı fazla onu Türkiye’den almak mantıklı olur. Asım Demir dedi: Global garanti hizmeti iyi olan firmaları tercih edin. Corsair konusunda sıkıntı yaşamazsınız. EVGA ve Gigabyte'ın da aynı şekilde. Sıkıntı çıkması durumunda tek eksi yönü, bekleme süresi. Genişletmek için tıkla... Hocam, şimdi gördüm de Corsair H100i v2 kullanıcısısınız. Memnun musunuz? Sessiz ve uzun ömürlü bir şey arıyorum ben de. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2018
astigmat13 dedi: RAM, anakart Türkiye'den alınabilir Genişletmek için tıkla... Düşündüm de anakart boyutu biraz büyük zarar görme olasılığı fazla onu Türkiye’den almak mantıklı olur. Asım Demir dedi: Global garanti hizmeti iyi olan firmaları tercih edin. Corsair konusunda sıkıntı yaşamazsınız. EVGA ve Gigabyte'ın da aynı şekilde. Sıkıntı çıkması durumunda tek eksi yönü, bekleme süresi. Genişletmek için tıkla... Hocam, şimdi gördüm de Corsair H100i v2 kullanıcısısınız. Memnun musunuz? Sessiz ve uzun ömürlü bir şey arıyorum ben de.
Asım Demir Technopat Moderatör Forumun Hafızası Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 25.336 Makaleler 105 Çözümler 1.123 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri - Intel Core Ultra 9 285K İşlemci - ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart - Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı - G.SKILL 48GB TRIDENT Z5 CK DDR5 8600MHz CL40 RGB CUDIMM RAM - Lian Li O11D EVO RGB Kasa - Arctic Liquid Freezer III 420mm AIO - Samsung 980 Pro 500GB SSD - Samsung 980 Pro 1TB SSD - KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD - WD Black SN810 500GB SSD - MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K - Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz - Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Haber Editörü 30 Ocak 2018 #12 Rwendx dedi: Hocam, şimdi gördüm de Corsair H100i v2 kullanıcısısınız. Memnun musunuz? Sessiz ve uzun ömürlü bir şey arıyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Evet, memnunum. Fanları yüksek devirde sesli, pompa sesi yok. Soğutucunun hakkını verebilmek için işlemci delid yapılmalı.
Rwendx dedi: Hocam, şimdi gördüm de Corsair H100i v2 kullanıcısısınız. Memnun musunuz? Sessiz ve uzun ömürlü bir şey arıyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Evet, memnunum. Fanları yüksek devirde sesli, pompa sesi yok. Soğutucunun hakkını verebilmek için işlemci delid yapılmalı.
Rwendx Hectopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 72 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 30 Ocak 2018 #13 Asım Demir dedi: Evet, memnunum. Fanları yüksek devirde sesli, pompa sesi yok. Soğutucunun hakkını verebilmek için işlemci delid yapılmalı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler delid riskli ve zor bir iş gibi görünüyor
Asım Demir dedi: Evet, memnunum. Fanları yüksek devirde sesli, pompa sesi yok. Soğutucunun hakkını verebilmek için işlemci delid yapılmalı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler delid riskli ve zor bir iş gibi görünüyor
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 30 Ocak 2018 #14 Sıvı soğutma alacaksanız en azından H115i almanızı öneririm. Onun altındakilere daha ucuz hava soğutmalar daha iyi alternatif olarak gözüküyor.
Sıvı soğutma alacaksanız en azından H115i almanızı öneririm. Onun altındakilere daha ucuz hava soğutmalar daha iyi alternatif olarak gözüküyor.
Rwendx Hectopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 72 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 31 Ocak 2018 #15 Nazım Paşa dedi: Sıvı soğutma alacaksanız en azından H115i almanızı öneririm. Onun altındakilere daha ucuz hava soğutmalar daha iyi alternatif olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, delid işi zor o yüzden sıvı soğutmadan vazgeçebilirim alternatif hava soğutmalara yönelmeyi düşünüyorum.
Nazım Paşa dedi: Sıvı soğutma alacaksanız en azından H115i almanızı öneririm. Onun altındakilere daha ucuz hava soğutmalar daha iyi alternatif olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, delid işi zor o yüzden sıvı soğutmadan vazgeçebilirim alternatif hava soğutmalara yönelmeyi düşünüyorum.
Rwendx Hectopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 72 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 31 Ocak 2018 #16 Delid işlemi bütün sıvı soğutucular için geçerli mi? Daha doğrusu şart mı yoksa daha performanslı mı oluyor kraken x62 için de geçerli mi?
Delid işlemi bütün sıvı soğutucular için geçerli mi? Daha doğrusu şart mı yoksa daha performanslı mı oluyor kraken x62 için de geçerli mi?
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 31 Ocak 2018 #17 Delid zorunlu bir şey değil. Sadece yapılmadıkça OC konusunda sınırlanırsınız. Sadece sıvı değil diğer soğutucular için de geçerli.
Delid zorunlu bir şey değil. Sadece yapılmadıkça OC konusunda sınırlanırsınız. Sadece sıvı değil diğer soğutucular için de geçerli.
Rwendx Hectopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 72 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 31 Ocak 2018 #18 Nazım Paşa dedi: Delid zorunlu bir şey değil. Sadece yapılmadıkça OC konusunda sınırlanırsınız. Sadece sıvı değil diğer soğutucular için de geçerli. Genişletmek için tıkla... Zaten ahım şahım bir bilgisayar kullanıcısı değilim sistemim sadece oyun ve film izlemek için olacak O.C yapacak olursam sadece meraktan olacaktır.
Nazım Paşa dedi: Delid zorunlu bir şey değil. Sadece yapılmadıkça OC konusunda sınırlanırsınız. Sadece sıvı değil diğer soğutucular için de geçerli. Genişletmek için tıkla... Zaten ahım şahım bir bilgisayar kullanıcısı değilim sistemim sadece oyun ve film izlemek için olacak O.C yapacak olursam sadece meraktan olacaktır.
Ichimaru Hectopat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 423 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2018 #19 Meraktan O.C yapılmaz. Eğer O.C yapacaksan belli bir tecrüben olmalı. Birazda özgüven.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 31 Ocak 2018 #20 O halde o kadar yüksek seviye soğutucu almanıza gerek yok. Bir adet Cryorig H7 size yeter. Biraz OC de yapabilirsiniz.
O halde o kadar yüksek seviye soğutucu almanıza gerek yok. Bir adet Cryorig H7 size yeter. Biraz OC de yapabilirsiniz.