Yurt dışından Z370 ve GTX 1080 sistem toplama

RAM, anakart Türkiye'den alınabilir

Düşündüm de anakart boyutu biraz büyük zarar görme olasılığı fazla onu Türkiye’den almak mantıklı olur.

Global garanti hizmeti iyi olan firmaları tercih edin. Corsair konusunda sıkıntı yaşamazsınız. EVGA ve Gigabyte'ın da aynı şekilde. Sıkıntı çıkması durumunda tek eksi yönü, bekleme süresi.

Hocam, şimdi gördüm de Corsair H100i v2 kullanıcısısınız. Memnun musunuz? Sessiz ve uzun ömürlü bir şey arıyorum ben de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, şimdi gördüm de Corsair H100i v2 kullanıcısısınız. Memnun musunuz? Sessiz ve uzun ömürlü bir şey arıyorum ben de.
Evet, memnunum. Fanları yüksek devirde sesli, pompa sesi yok.
Soğutucunun hakkını verebilmek için işlemci delid yapılmalı.
 
Delid işlemi bütün sıvı soğutucular için geçerli mi? Daha doğrusu şart mı yoksa daha performanslı mı oluyor kraken x62 için de geçerli mi?
 
Delid zorunlu bir şey değil. Sadece yapılmadıkça OC konusunda sınırlanırsınız. Sadece sıvı değil diğer soğutucular için de geçerli.
Zaten ahım şahım bir bilgisayar kullanıcısı değilim sistemim sadece oyun ve film izlemek için olacak :) O.C yapacak olursam sadece meraktan olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı