Yurt içi iPhone 6S mi yoksa yurt dışı iPhone 7 mi?

VII

Kilopat
Daha fazla  
Konuda belirttiğim gibi sizce sıfır garantili 6S mi? Sıfır garantisiz yurt dışı 7 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben garantici bir insan olduğum için haliyle size 6S diyorum. Zaten iPhone telefonlarda en sevdiğim model 6S olmuştur diğerlerine ısınamadım :) Hem ilerde başınız ağrımaz.

Arkadaşlar fiyatlar çok kafamı karıştırıyor , bazı tanıdıklarım bana yeni çıkan telefonların parasını daha çok hakettiğini söylüyor. Sizce Xiaomi Mi8 SE veya S8 de tercih edilebilir mi? 4 yıldır iphone kullandığım için gayet memnunum ancak malumunuz fiyatlar çok yüksek ,aldığım telefonu uzun süre kullanmam gerek.

İphone de durum nasıl bilemem ama Samsung'cu birisi olarak garanti hiçbir şeye yaramıyor. En ufak hatada kullanıcı hatası diyip garanti dışında kitliyorlar. Bu yüzden İphone 7 daha iyi bir seçim olacaktır. 7 alırsan ek olarak yanlış hatırlamıyorsam 170TL pasaport kayıt parası ödersin. Başka bir masrafı olmaz.

Bu tamamen size bağlı. Eğer ben iyi bir kullanıcıyım pek garanti ile işim olmaz derseniz iPhone 7. Yoksa 6S. Ben yeni çıktığında 6S almışım daha garantilik bir işim olmadı.

Ek olarakta pasaport kayıt parası 131TL idi en son. Eğer bütçenizi ucu ucuna ayarlamadıysanız çok abartılacak bir ücret değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı