Yurt içi Samsung A56 mı yoksa yurt dışı mi 14T mi?

sarloff

Decapat
Daha fazla  
Merhaba hocam şimdi yurt dışı kayıtlı 15.000 TL'ye Mi 14T buldum. Adam güvenilir, yıllardır telefon falan alırken buradan alıyorum ama bu sefer dedim ki acaba yurtici mi alsam? Ve Samsung A56 gerek tasarımı gerek işlevi olarak gözüme çarptı 22.000 TL civarında. S24FE önerenler olacak ama telefonun tasarımı içime sinmedi. Sizce ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam şimdi yurt dışı kayıtlı 15.000 TL'ye mi 14T buldum. Adam güvenilir, yıllardır telefon falan alırken buradan alıyorum ama bu sefer dedim ki acaba yurt içi mi alsam? Ve Samsung A56 gerek tasarımı gerek işlevi olarak gözüme çarptı 22.000 TL civarında. S24FE önerenler olacak ama telefonun tasarımı içime sinmedi. Sizce ne yapayım?

Mi 14T.

Kayıtlı 14T al, güvenilir yerden alıyorsun zaten bir problem olmaz garanti nin olmaması harici. A56 dan kat ve kat daha iyi bir cihaz. Garanti önemliyse ve yeterli olacağını düşünüyorsan o zaman A56 alabilirsin.

Dediğiniz gibi güvenilir, temiz ve cihaz kayıtlıysa tercih etmenin bir sakıncası olacağını sanmıyorum. Fakat garanti sizin için önemliyse A56 tercih edebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı