Yurt içinde orijinal R36s satan var mı?

Rica etsem dediğiniz ürünleri almam için link atabilir misiniz?

Rica etsem dediğiniz ürünleri almam için link atabilir misiniz?

Link atmama gerek yok. Görevini yapan herhangi bir kart okuyucu ve dongle işinizi görür. Hangisi olursa olsun. Kendi aldığım ürünlerin linkini ekleyebilirim ama;

Type-C Dongle
Bunu yeni aldım.

SD Kart Okuyucu
Bu da kullandığım kart okuyucunun aynısı. Sırf kendim aynısını kullandığım için ekledim. Birkaç yıl önce uygun fiyata almıştım baya. Şu an yurtdışından getirtiyorlar 600-800 lira gibi saçma sapan fiyatlara. İlginç.

Ama siz çalışan, dediğim gibi görevini yapan herhangi bir kart okuyucu alabilirsiniz.

Son düzenleme:
2 hafıza kartıyla kullanmak mı mantıklı yoksa tek hafıza kartı ile mi? Ona göre 1 veya 2 hafıza kartı alacağım. Rica etsem kaç gb almamın yeterli olacağını vs bildirir misiniz?

8-9 gün kadar oldu Son aşama şu şekilde bu arada

Gümrükten geçmiş siparişiniz. Birkaç gün içinde de Sürat Kargo'ya verilir. Telefonunuza takip kodu gelecek. Devamında da oradan takip edersiniz.

Hafıza kartına gelecek olursak, bence fark etmiyor. Çok oyun yükleyip, hepsini deneyip, oynayacaksanız ya da hepsini oynamasanız bile "Dursun belki ara ara neymiş bunlar diye bakarım" diye fazla oyun tutmak istiyorsanız, tek hafıza kartlı kurulum uygundur. Ben 128GB Samsung Evo Plus hafıza kartı aldım fazla fazla yetiyor bana. Kullanımınıza bağlı olarak marka olan bir SD kart alabilirsiniz.

Bu arada buraya pek girmiyorum. R36S ile ilgili bir sorunuz olursa ya da yardıma ihtiyaç duyarsanız, donanimhaber'de detaylı konu açtım. Oradan sorarsanız yardımcı olurum.

Konu linki: R36S Retro El Oyun Konsolu [ANA KONU] | DonanımHaber Forum

Gümrük merkezine en yakın yer Esenyurt'dur. O yüzden en yakında hangi Sürat Kargo varsa ona vermişlerdir. Datafrog'tan alınan herhangi bir ürün, bir aksilik olmadığı sürece gümrükten geçtikten sonra daima Sürat Kargo ile gelir. PTT ile gelirse, bilin ki ya T.C. kimlik numaranızı vermemişsinizdir ya da başka bir şey olmuştur ve gümrük vergisi de ürünle birlikte yolda size geliyor demektir

Arkadaşlar bu Datafrog dan Dolar ile nasıl alışveriş yapıyoruz? Kredi kartı Dolar mı kesiyor yoksa Türk lirası mı?

Hocam konuyu hortlatıyorum biraz ben bugün datafrogdan R36S sipariş ettim gümrük sorunu yok değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…