Yurt içinde orijinal R36s satan var mı?

Alacağınız bir SD kart okuyucu var şimdilik. Yeni SD kartı aparat olarak saymıyorum. O gerekli bir şey. Başka bir şey yok. Bir de internete bağlanmak için dongle. Bu kadar.

Açtım zaten hocam. Donanimhaber'de konu linkimi de yolladım. Soru sorabilir ya da sadece konumu okuyabilirsiniz.

Merhabalar. Hocam bunun birkaç sebebi olabilir. Çin, belki yine bir festival, tatil sürecinde falandır ya da şu olabilir; son zamanlarda sipariş eden birkaç kişiden Datafrog'un kendilerine şu an stoklarının olmadığını, stoklarını yenileyip ürünlerini yollayacakları söylenmişti. Belki hala orijinal ürüne sahip bir tedarikçi bulamamışlardır ya da başka bir etken olabilir. Bunu, kendilerine mail atarak öğrenebilirsiniz.

Maillerini de ekliyorum; support@datafrogx.com
Rica etsem dediğiniz ürünleri almam için link atabilir misiniz?

Rica etsem dediğiniz ürünleri almam için link atabilir misiniz?

Link atmama gerek yok. Görevini yapan herhangi bir kart okuyucu ve dongle işinizi görür. Hangisi olursa olsun. Kendi aldığım ürünlerin linkini ekleyebilirim ama;

Type-C Dongle
Bunu yeni aldım.

SD Kart Okuyucu
Bu da kullandığım kart okuyucunun aynısı. Sırf kendim aynısını kullandığım için ekledim. Birkaç yıl önce uygun fiyata almıştım baya. Şu an yurtdışından getirtiyorlar 600-800 lira gibi saçma sapan fiyatlara. İlginç.

Ama siz çalışan, dediğim gibi görevini yapan herhangi bir kart okuyucu alabilirsiniz.

Son düzenleme:
2 hafıza kartıyla kullanmak mı mantıklı yoksa tek hafıza kartı ile mi? Ona göre 1 veya 2 hafıza kartı alacağım. Rica etsem kaç gb almamın yeterli olacağını vs bildirir misiniz?

8-9 gün kadar oldu Son aşama şu şekilde bu arada
Screenshot_20250321_133431_Chrome.jpg

2 hafıza kartıyla kullanmak mı mantıklı yoksa tek hafıza kartı ile mi? Ona göre 1 veya 2 hafıza kartı alacağım. Rica etsem kaç gb almamın yeterli olacağını vs bildirir misiniz?

Eki Görüntüle 2450514
Gümrükten geçmiş siparişiniz. Birkaç gün içinde de Sürat Kargo'ya verilir. Telefonunuza takip kodu gelecek. Devamında da oradan takip edersiniz.

Hafıza kartına gelecek olursak, bence fark etmiyor. Çok oyun yükleyip, hepsini deneyip, oynayacaksanız ya da hepsini oynamasanız bile "Dursun belki ara ara neymiş bunlar diye bakarım" diye fazla oyun tutmak istiyorsanız, tek hafıza kartlı kurulum uygundur. Ben 128GB Samsung Evo Plus hafıza kartı aldım fazla fazla yetiyor bana. Kullanımınıza bağlı olarak marka olan bir SD kart alabilirsiniz.

Bu arada buraya pek girmiyorum. R36S ile ilgili bir sorunuz olursa ya da yardıma ihtiyaç duyarsanız, donanimhaber'de detaylı konu açtım. Oradan sorarsanız yardımcı olurum.

Konu linki: R36S Retro El Oyun Konsolu [ANA KONU] | DonanımHaber Forum

Eki Görüntüle 2450514
@kghm36 hocam seninki ne durumda geldi mi?
Bana bugün esenyurttan başlangıç şeklinde sürat kargodan takip no geldi.
(Uçakla gelse de gemi ile gelse de esenyurt ne alaka tam çözemedim 😁)
Velhasıl sanırım ülkeye girdi ve sürat kargo ile geliyor diye tahmin ediyorum..

@kghm36 hocam seninki ne durumda geldi mi?
Bana bugün esenyurttan başlangıç şeklinde sürat kargodan takip no geldi.
(Uçakla gelse de gemi ile gelse de esenyurt ne alaka tam çözemedim 😁)
Velhasıl sanırım ülkeye girdi ve sürat kargo ile geliyor diye tahmin ediyorum..
Gümrük merkezine en yakın yer Esenyurt'dur. O yüzden en yakında hangi Sürat Kargo varsa ona vermişlerdir. Datafrog'tan alınan herhangi bir ürün, bir aksilik olmadığı sürece gümrükten geçtikten sonra daima Sürat Kargo ile gelir. PTT ile gelirse, bilin ki ya T.C. kimlik numaranızı vermemişsinizdir ya da başka bir şey olmuştur ve gümrük vergisi de ürünle birlikte yolda size geliyor demektir 😄

Hocam hiç 2. el ile uğraşmayın. Biraz araştırma ile tekrardan geldim. Türkiye'den sipariş ettiğimi de iptal ettim çoktan. Hayatımı kurtardınız desem yeridir vallahi. İyi ki de yorumunuzu, konunuzu görmüşüm de açıldı gözüm. Datafrog'tan alın direkt. Cihaz zaten onlara ait. Kendi orijinal cihazları yani. Haliyle gelecek olan cihaz da orijinal olacak demek oluyor bu. Ortalama 10-12 günde geliyor. Gümrük, kargo bedeli falan da yok. Satın alırken ne ödeyecekseniz o. Başka da ödeme yapmıyorsunuz. Hem de Hepsiburada gibi yerlerde klonlarını sattıkları fiyata hatta daha ucuza çantası, joystick coverları ve 2 adet ekran koruyucusu ile satıyorlar. Ben de o şekilde sipariş verdim. 10 gün sonra elimde olur. Siz de öyle yapın.

Hocam konuyu hortlatıyorum biraz ben bugün datafrogdan R36S sipariş ettim gümrük sorunu yok değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı