Merhaba, ben yurtta kalıyorum. Bu özel bir yurt günlük 6 GB kotamız var. Giriş yaparken de isim soy isim ve şifre ile giriyoruz. Girdiğim yerlerin bakılabildiğini biliyorum. Kendimi gizleme imkanım var mı? VPN açarsam gizlenmiş olur muyum?
VPN kesin çözüm değildir. Forumdaki arkadaşlar daha iyi fikirler verebilirler.Merhaba, ben yurtta kalıyorum. Bu özel bir yurt günlük 6 GB kotamız var. Giriş yaparken de isim soy isim ve şifre ile giriyoruz. Girdiğim yerlerin bakılabildiğini biliyorum. Kendimi gizleme imkanım var mı? VPN açarsam gizlenmiş olur muyum?
Merhaba, ben yurtta kalıyorum. Bu özel bir yurt günlük 6 GB kotamız var. Giriş yaparken de isim soy isim ve şifre ile giriyoruz. Girdiğim yerlerin bakılabildiğini biliyorum. Kendimi gizleme imkanım var mı? VPN açarsam gizlenmiş olur muyum?
Ne için kendinizi gizleyeceksiniz tam olarak ona göre çözüm yolu sunayım.
O Tür bilgileri görebileceklerini sanmıyorum zaten alıp kullanırlarsa şikayet edebilirsin, hem yurt paranı geri almış olursunÖrneğin kredi kartı bilgimi görebilirler mi ? Şifrelerimi de
Özellikle elde etmek amacıyla bir post dinleyici eklemedikleri sürece hayır göremezler. Fakat imkansız değil.Örneğin kredi kartı bilgimi görebilirler mi ? Şifrelerimi de
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.