Yurt internetinde kendini gizleme

Crimeron

Hectopat
Merhaba, ben yurtta kalıyorum. Bu özel bir yurt günlük 6 GB kotamız var. Giriş yaparken de isim soy isim ve şifre ile giriyoruz. Girdiğim yerlerin bakılabildiğini biliyorum. Kendimi gizleme imkanım var mı? VPN açarsam gizlenmiş olur muyum?

Merhaba, ben yurtta kalıyorum. Bu özel bir yurt günlük 6 GB kotamız var. Giriş yaparken de isim soy isim ve şifre ile giriyoruz. Girdiğim yerlerin bakılabildiğini biliyorum. Kendimi gizleme imkanım var mı? VPN açarsam gizlenmiş olur muyum?
VPN kesin çözüm değildir. Forumdaki arkadaşlar daha iyi fikirler verebilirler.

Bir ara foruma sormuştum VPN+tor ile kendimi gizleyebiliyor muyum diye yine de gizleyemezsin yanıtını almıştım VPN ile gizleyebileceğini sanmıyorum. Ama ne için veya kimden gizleniyorsun ve gizlendiğin kişi seni bulmak için ne kadar enerji harcar sorusu farklı cevaplar doğurur.

Örneğin kredi kartı bilgimi görebilirler mi ? Şifrelerimi de
O Tür bilgileri görebileceklerini sanmıyorum zaten alıp kullanırlarsa şikayet edebilirsin, hem yurt paranı geri almış olursun 😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı