Yurt neden kişiye özel yapılmıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama yine de hoş değil bu benim gözümde kızla erkeğin ranzada altlı üstlü yatması gibi birşeydir.

Çok fazla değişken ve hal mevcut. Olayın rıza boyutu, aleni boyutu mevcut. Muhtemel riske binaen, unsurlar hakkında yeteri bilgi yokken alınan kararlar genelde önyargı ile ifade edilir. Ortak yaşam kaidelere imtina edenlerle olduğu müddetçe, şartlarla da iştirakli olarak; yerine göre, katlanılması gerekli bir durumdur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkede normal olan bir şey var mı ki? Herkes birbirini düdüklemeye çalışıyor (senin bahsettiğin şeyden değil ekonomik olarak düdüklemekten bahsediyorum). İnsanlar gidiyor 3+1 evi tutuyorlar. İçine atabildikleri kadar yatak koyup yurt yaptık diyorlar. Haliyle fiyatı da daha ucuz oluyor. Unutma ki bu ülkede paran varsa iyi yaşarsın. Yoksa bu tür şeylere maruz kalırsın.

İkinci olarak bir erkek ile bir kadın aynı odada kalıyor diye sevişmek zorunda değil ya da birinin tecavüz etmesi gerekmiyor. Yurdun amacı eğitim alan öğrencilerin barınmasıdır. Sizin düşünmeniz gereken de bu olmalı ama direkt eş cinsellerin size saldırmasından bahsettiniz? Tabi insanın aklında ne varsa onu dile getirir. Yurt deyince aklınıza birinin size saldırması değil de barınma gelsin bence.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı