Yurtdışı iPhone XR ne kadar süre kullanılır?

Firayt

Decapat
Katılım
10 Ağustos 2020
Mesajlar
20
Arkadaşlar amazon yenilenmiş cihaz alırsam kayıt etmeden bu telefonu ne kadar kullanabilirim. Fiziksel+ eSIM 8 ay kullanım süresi oluyor ve her yıl başında bu süre sıfırlanıyor diye biliyorum. Kalan 4 ay boyunca eski iPhone 6s'ime SIM kartı takmayı düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltir misiniz? Ayrıca İngiltereden tanıdık birisi bu cihazı getirecek, sizce renewed telefon almak mantıklı mı?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    461,8 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar Amazon yenilenmiş cihaz alırsam kayıt etmeden bu telefonu ne kadar kullanabilirim. Fiziksel+ eSIM 8 ay kullanım süresi oluyor ve her yıl başında bu süre sıfırlanıyor diye biliyorum. Kalan 4 ay boyunca eski iPhone 6S'ime SIM kartı takmayı düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltir misiniz? Ayrıca İngiltere'den tanıdık birisi bu cihazı getirecek, sizce renewed telefon almak mantıklı mı?

Yenilenmiş cihazın hangi parçalarının değiştişini bilmiyorsun. Bazı cihazların anakart harici her yeri değişiyor.(Tabii fiyatı çok iyiymiş. Bunu da hesaplamak lazım.) Pasaport kaydı yaptırıp kafan rahat kullanmalısın bence. Yine ikinci el piyasasından ucuza geliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı