Yurtdışından alınan PSU ve monitör priz uyumluluğu

SavR

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Ingilizce Tıp
Arkadaşlar Amazon'dan Corsair AX860 ve Asus vg248qe siparişi verdim. Bildiğiniz üzere volt uyumsuzluğu var ABD ve TR arasında. Ben ne olur ne olmaz ABD priz dönüştürücü alacağım fakat Nema5-15 uçlu prizi dönüştüreni bulamadım, hep 2 dişli amerikan fişi çeviren var bana altra 2 ince ortada yukarda 1 yuvarlak diş toplamda 3 diş olan bir fişi dönüştüren bu konuda yardım lazım. Bulabilir misiniz ? Birde güç kablosu hakkında sorularım var ben PSU'yu yeni bir güç kablosu alarak dönüştürücü kullanmamak istiyorum ama aldığım güç kablosunun üstünde 10 A ve 250 V yazıyor. Türkiyenin volt değeri 220 V bir sorun olur mu ? Birde size zahmet prizle kasa arasindaki güç kablonuzun değerleri ne söyler misiniz ? Teşekkürler

Universal Fiş Priz Çevirici Usa Ve İngiliz Türk 4,50 TL sanal alışveriş merkezi'den Sanalpazar.com'da Bu o 3 dişli Nema5-15 fiş i türkiye'ye çevirir mi? Ingiliz ve Amerikan diyor kafam karıştı da.
NEMA connector - Wikipedia, the free encyclopedia Bu resimde sağdaki bahsettiğim fiş çeşidi.

Son düzenleme:
Bende aynılarını aldım.
Voltaj dönüştürücü vs almanıza gerek yok. Monitör üzerinde çalışma aralığı 110 ile 250v olarak yazıyor. Bizim prizlerimizde 220v zaten. Bu yönden sorun yok. Sadece fiş için ya dönüştürücü alacaksın yada uyumlu bir kablo.
Ben direk olarak uyumlu kablo aldım. Fişe ayrıyeten bir dönüştürücü takmadım ek parça olmasın diye.
Kabloyu nereden bulacağına gelirsek, dükkan olarak tabir ettiğimiz bilgisayarcılara gidersen orjinal kablo ile (monitör ve PSU girişini göstermen açısından) oralardan rahatlıkla temin edersin. 5-10 TL arasında değişiyor fiyatı.

Bende aynılarını aldım.
Voltaj dönüştürücü vs almanıza gerek yok. Monitör üzerinde çalışma aralığı 110 ile 250v olarak yazıyor. Bizim prizlerimizde 220v zaten. Bu yönden sorun yok. Sadece fiş için ya dönüştürücü alacaksın yada uyumlu bir kablo.
Ben direk olarak uyumlu kablo aldım. Fişe ayrıyeten bir dönüştürücü takmadım ek parça olmasın diye.
Kabloyu nereden bulacağına gelirsek, dükkan olarak tabir ettiğimiz bilgisayarcılara gidersen orjinal kablo ile (monitör ve PSU girişini göstermen açısından) oralardan rahatlıkla temin edersin. 5-10 TL arasında değişiyor fiyatı.
Kardeşim teşekkür ederim ben voltaj dönüştürücü almayacağım zaten. Psu için güç kablosuyla hallediyoruz ama monitörü dönüştürücü olmadan nasıl halledeceğiz ki. Monitörün güç kablosu prize takılmıyor yanılmıyorsam sen ne aldın kablo olarak?

Böyle monitör güç kablosu ondan prizle bağlantısı yok.
monitör güç kablosu - Google'da Ara

Buralarda bilgisayarcı yokta AVM'ye gitsem goldda bimekste vatanda felan bulabilir miyim ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı