SavR
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Ingilizce Tıp
Arkadaşlar Amazon'dan Corsair AX860 ve Asus vg248qe siparişi verdim. Bildiğiniz üzere volt uyumsuzluğu var ABD ve TR arasında. Ben ne olur ne olmaz ABD priz dönüştürücü alacağım fakat Nema5-15 uçlu prizi dönüştüreni bulamadım, hep 2 dişli amerikan fişi çeviren var bana altra 2 ince ortada yukarda 1 yuvarlak diş toplamda 3 diş olan bir fişi dönüştüren bu konuda yardım lazım. Bulabilir misiniz ? Birde güç kablosu hakkında sorularım var ben PSU'yu yeni bir güç kablosu alarak dönüştürücü kullanmamak istiyorum ama aldığım güç kablosunun üstünde 10 A ve 250 V yazıyor. Türkiyenin volt değeri 220 V bir sorun olur mu ? Birde size zahmet prizle kasa arasindaki güç kablonuzun değerleri ne söyler misiniz ? Teşekkürler
Universal Fiş Priz Çevirici Usa Ve İngiliz Türk 4,50 TL sanal alışveriş merkezi'den Sanalpazar.com'da Bu o 3 dişli Nema5-15 fiş i türkiye'ye çevirir mi? Ingiliz ve Amerikan diyor kafam karıştı da.
NEMA connector - Wikipedia, the free encyclopedia Bu resimde sağdaki bahsettiğim fiş çeşidi.
Universal Fiş Priz Çevirici Usa Ve İngiliz Türk 4,50 TL sanal alışveriş merkezi'den Sanalpazar.com'da Bu o 3 dişli Nema5-15 fiş i türkiye'ye çevirir mi? Ingiliz ve Amerikan diyor kafam karıştı da.
NEMA connector - Wikipedia, the free encyclopedia Bu resimde sağdaki bahsettiğim fiş çeşidi.
Son düzenleme: