Yurtdışından Alınan Ürünlerin Garantisi

• Konuyu başlatan ykula
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 5.085
Makaleler
1
Yer
Los Santos/Sandy Shores
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523905101
Şu aralar klavye ve fare bakıyorum kendime, şöyle mekanik, RGB LED'li falan. CK108 benim için biçilmiş kaftan resmen. Yanında da V30 oh mis :D Ama önceki konularımdaki gibi yine bir yerde takıldım; garanti olayı. Ürünü Gearbest.com'dan almayı düşünüyordum çünkü daha Türkiye'ye gelmemişti. Sonunda Türkiye'ye geldi ve bende şu kararsızlık oluştu, eğer ben bu ürünü Gearbest'ten alırsam ve garanti kapsamında bozulursa garanti işi ne olacak? Ürün elimde salak gibi kalacak mı? Bu arada Türkiye'ye geldi derken N11.com'da bir mağaza satıyor, Motospeed Türkiye ile konuştum, ürün Türkiye'de var, Türkiye distribütörü garantili dediler. Herşey güzel, neden oradan almayayım ki, değil mi? Evet, kısa bir zamana kadar öyleydi ancak şuan Gearbest'te indirim var, V30+CK108 280 TL. N11.com'da satılanda ise sadece klavye 300 TL. Son, toparlamak için, özet olarak sorayım, ürünü Gearbest'ten alırsam ve bozulursa ne olur? Veya bozulma ihtimali ne? Çünkü gördüğüm kadarıyla adamlar sağlam ürün üretiyorlar, internette şu ana kadar garantilik olan Motospeed'e rastlamadım. Düşünleriniz nedir?
@Jira @KralGS @BERWAR @FantastikTürk

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı