Yurtdışından Gaming Laptop Getirteceklerin Dikkatine !

Makaleler
44
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle newegg.com'da çok güzel bir laptoba denk geldim. Hemde $999.99 fiyat etiketi ile..

Özellikleri;

• i7 4700MQ
  • 8GB DDR3 1600MHz Bellek ( 2 Adet slotu var. 4x2 şeklinde bağlı. İsteğe bağlı şekilde 16GB'ta kadar destek vermekte )
  • 2x GTX750M 2GB ( Kartlar SLI şeklinde bağlı )
  • Orjinal W8 İşletim Sistemi
  • 1TB + 8GB SSHD
  • 1920x1080 15,6" Ekran
  • Işıklı Klavye
  • Bluetooth 4.0
  • 2x USB 3.0 - 1x USB 2.0
  • 1x VGA - 1x HDMI
  • 2x 1.5W'lık JBL marka hoparlör
  • 6 in 1 Card Reader
  • 720p HD Ready ! çekim yapabilen WebCam
  • Ağırlığı 2.9 KG
  • 4 Saatlik Pil Kullanım Ömrü

Laptobun linki : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834313584

Ya PayPal gibi bir hesapla Amazon, eBay gibi sitelerden alışveriş yapıyorsun. Ama onların adres kısmına Türkiye'de ki evinin adresi oluyor. Eğer birde kargo ücretsiz (Free Shipping) denk getirir isen kargo ücreti de ödemeden ürün kapına kadar geliyor. Hatta Türkiye'den iyi bir firma ile anlaşır ise gönderen sen ürünü kapında test ediyorsun. Eğer çalışmaz ise direk geri gönderilip paran kendi hesabına geri yatıyor.

Ben de Amazon'dan anakart almıştım. Türkiye'de bir firma ile çalışırsan daha çabuk geliyor. Ama firmanın yurtdışı kargosu ve firmalarla (Amazon, ebay vb.) anlaşmalı olması gerekiyor. Şirket ile anlaşıp istenilen tutarı veriyorsun. Bu kadar. Ben gümrük bedeli ödemedim. Anlaşmalı firmam bu parayı zaten benden aldı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı