1- Bilgi yanlis.Ben tavsiye etmem hem daha ucuza gelmeyecek hem de bir ton gümrük vergisi ödeyeceksiniz.Bu arada taşıma zorunluluğunuz yoksa kesinlikle masaüstü toplayın.
Ben tavsiye etmem hem daha ucuza gelmeyecek hem de bir ton gümrük vergisi ödeyeceksiniz.Bu arada taşıma zorunluluğunuz yoksa kesinlikle masaüstü toplayın.
Laptop istiyorum.Ben tavsiye etmem hem daha ucuza gelmeyecek hem de bir ton gümrük vergisi ödeyeceksiniz.Bu arada taşıma zorunluluğunuz yoksa kesinlikle masaüstü toplayın.
1650Ti'dan üst bir ekran kartıyla veya 4600H'tan üst işlemciyle alacaksanız Nitro 5 soğutmakta zorlanabilir. Nitro 5'in 1650Ti AMD modelini öneririm, fazlası lazımsa da Almanya'da bulabileceğin XMG Core 17, üst modeli olan XMG Neo 17 ve Medion Erazer'ların 17 inch modelleri işini daha iyi görürler.
XMG CORE | Undercover Gaming Laptops from Germany
XMG CORE combines the discreet elegance of an undercover gaming design with high-performance mid-range hardware.www.xmg.gg XMG NEO 17 | gaming laptops at Esports level
The XMG NEO is the revolutionary answer to the multiple demands of the mobile gaming community.www.xmg.gg
Nitro 5'in yeni modelinin incelemeleri var güzel olmuş, soğutması fanları ayrık olan Helios modellerine benziyor. Fakat Nitro'nun üst modellerinde içindeki donanımın tam performansını alamazsın, yoksa Helios serisini de üretmelerinin anlamı kalmaz. Zaten kasa kalitesi ve ekran kalitesi olarak Helios'un altındalar. Nitro 5 1650Ti 4600H (o da 15 inch ama) dışında kalan Intel modelleri çok f/p değillerdir ve az bi ısınırlar, Helios'lar da Avrupa'da biraz fazla pahalı zaten.İlk defa duyduğum markalar. XMG bizim Monster gibi bir şey herhalde. Kasalar falan da çok benziyor?
Normalde Acer Predator serisi alacaktım ama 17" bir türlü piyasaya çıkmıyor Predator 10. nesilde daha ortalarda yok. Nitro 5'in çok farklı şekli var. İki fanın yan yana olduğu dizaynı var o çok ısınıyormuş evet ama benim aldığım o mu bilmiyorum. Bir de yeni model hiç incelemeleri de yok şu an. Biraz risk evet ama ben Acer'a çok ısınığım nedense. Tasarımı da mükemmel o da biraz etkiliyor beni açıkçası.
Bir de bu arada yine Almanyadan Lenovo Legion 5i 17" 2020 alabiliyorum aynı özellikler ve aynı paraya. Tek farkı Lenovo da rgb klavye yok. Ve tasarım olarak daha sade. Sırf tasarımdan dolayı Acer düşünüyorum bilemiyorum hala.
Acer: Nitro 5 AN517-52
Lenovo: Legion 5i 17 | 43,9 cm (17") Gaming-Notebook | Lenovo Deutschland (aşağıda gözüken 3 modelden sağ taraftaki 1400 euro)