Merhaba technopat ailesi. Forumda yeniyim yazım hatası yaparsam affedin. Öncelikle benim babam gümrükte çalışıyor. Yurtdışından (Almanya) parça getirmek istiyorum. Hiçbir şekilde gümrüğe takılma sorunu olmayacak. Şöförün elinde alacağız parçayı. Size birkaç sorum olacak.
Yazım hatası ve konuyu yanlış yere açmış isem özür dilerim affedin. Çok soru sordum kusura bakmayın ama imkanımdan yararlanmak istiyorum.
@Silinen üye @Recep Baltaş @Ali Güngör @JaroxJamaica yardımcı olurmusunuz lütfen zamanım kısıtlı şöför yarın öğlen yola çıkacak.
- Yurtdışından parça getirmek mantıklımıdır ? İmkanım bulunmakta.
- Yurtdışından sıkıntı yaratmayacak hangi parçaları getirmeliyim ?
- Yurtdışından http://www.ms-tech.de/de/datenblatt/X4-Crow2.pdf bu kasayı getirsem bir sıkıntı çıkarmı ? Fiyatı 93 Euro
- Bana Almanya'da bulunan güvenilir bilgisayar parçası satan yerlerin adreslerini verirmisiniz ?
- Yurtdışında CoilWhine rastlanma oranı daha mı yüksek ?
Yazım hatası ve konuyu yanlış yere açmış isem özür dilerim affedin. Çok soru sordum kusura bakmayın ama imkanımdan yararlanmak istiyorum.
@Silinen üye @Recep Baltaş @Ali Güngör @JaroxJamaica yardımcı olurmusunuz lütfen zamanım kısıtlı şöför yarın öğlen yola çıkacak.