Yurtdışından Ps4 Oyun Getirtmek

58musa58

Hectopat
Katılım
19 Ağustos 2014
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Arkadaşlar,
Ben ps4 aldım yanında Gta 5 vardı onu bitirdim ve yeni bir oyun almak istiyorum. Ama türkiyedeki oyunlar pahalı yurtdışı sitelerine baktım. Gerçekten çok uygun fiyatlara oyunlar var ama türkiyeye ürün kargolamıyorlar acaba türkiyeye kargolayan bir site varmı yada sizin alışveriş yaptığınız bir site varmı.
 
Amazondan alınanlar Türkiye'ye kargolanıyor diye biliyorum.
 
Kardeşim çok saol çok yardımcı oldun farketmemişim oyunlar cidden ucuzmuş bide sorucaktım acaba amazondan oyun aldın mı yada amazondan ikici el oyun aldınmı bi bilgi verebilirmisin
 
Çoğu oyunu amazondan aldım gelen oyunların hepsinin içinden çıkan kodlar falanda çalıştı ancak Amazondan alım yapacaksan sadece amazonun sattığı ürünleri alabilirsin çünkü onlar geliyor Türkiye'ye sadece
 
Syd Bilgisayar var ben ordan alıyorum her ay 2 adet gayet makul fiyatta satılıyor her hangi kusuru yok ürünlerin almanızı tavsiye ederim kapıda ödeme seçeneğide mevcuttur.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı