Yurtdışından PS5 almak

Hocam ertelendi, henüz gidemedi. Önümüzdeki hafta gidecek muhtemelen.

Hocam ne yaptınız aldınız mı? Ben Almanya, Fransa ve İsviçre'ye gideceğim ama internet sitesinde hiçbir yerde yok PS5.
Bir de gümrükte sıkıntı oluyor mu şimdi tam net bir bilgi var mı?

Önce ödüyoruz sonra havalimanından geri mi alıyoruz hocam tam anlayamadım

Abim bende yurt dışından PS 5 aldım yanında GoW ragnarök kodu var Türkiye'de o kod çalışır mı, biliyor musun?

merhaba arkadaşlar. sevgilim ingiltereden kargoile bana ps5 gönderecek. kutudan açıp ve hediye olarak belirletse vergiye tabii olıurmu. cevaplarsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar. Sevgilim İngiltere'den kargoile bana PS5 gönderecek. Kutudan açıp ve hediye olarak belirletse vergiye tabii olıurmu. Cevaplarsanız sevinirim.

Yüksek ihtimalle vergiye tabii olur. Yurt dışından kargo riskli bir seçenek.

Yüksek ihtimalle vergiye tabii olur. Yurt dışından kargo riskli bir seçenek.
Vallahi gönderme istemiyorum dedim. Pazar günü gitmiş almış. Perşembe günü kargoya verecek. Fedex,e. Şimdi Kara kara düşünüyorum

Hocam Dubai'den tanıdık PS5+DualSense getirecek PS5 hakkında hiçbir şey bilmiyor o yüzden kutudan çıkarsın istemiyorum önemsiz diye atar belki bazı şeyleri hiçbir şey yapmadan aldığı gibi ikisini de hediye paketine koyarsa sorun olur mu?

Merhaba arkadaşlar yakında Yunanistan'a bir okul gezisi var ve gelirken yanımda bir adet PS 5 getirmek istiyorum orda açıp kurulumu yapsam ve gümrükte sorun yaşarmıyım ? Bide giderken kayıt alıyorlamı ? yani sen öyle bir cihazla gitmedin deme ihtimalleri varmı ?

İfadeler: HCI

1 adet getirirsen sorun yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…