Yurtdışından yanında ekran kartı getirmek

anilcaliskan

Megapat
Makaleler
1
Merhaba, bazı işlerimden dolayı 6 aydır Thaland'dayım normalde belli bir süre daha burada olacaktım fakat acil Türkiye'ye dönmemi gerektiren bir konu olduğundan 3 gün içerisinde Türkiye'ye dönüş yapacağım. Buraya gelirken masaüstü sistemimi sadece kasa içi parçalar(GPU, CPU, PSU, RAM, HDD vb.) olacak şekilde buraya getirdim. Getirdiğim parçaların faturaları yanımda, Thailand'danda ucuz olduğu için bir adet RX580 aldım. RX580'de faturalı, faturası var yani. Türkiye'den götürdüğüm parçaların girerken sorun olacağını düşünmüyorum faturaları Türkiye'ye ait olduğu ve ürünler Türkiye'den alındığı için. Thiland'dan aldığım RX580'i yanımda getirsem bir sorun yaşar mıyım acaba?

Sorun olmaz. Çantana koy kutusunda, getir. Ticari amaçlı olmadığı için vergi vs. olayları olmayacaktır. Fark etmezler bile.

Çantana veya valize at getir. Hiçbir sorun olmaz. Hatta alabiliyorsan vergi iadesini de almaya çalış karlı çıkarsın.

Öncelikle yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Nedense bunların bildirimi bana gelmedi, yeni gördüm mesajlarınızı kusura bakmayın. Henüz Türkiye'ye gelemedim ama dediğiniz gibi gelirken çantama atıp getireceğim yanımda bir hayli elektronik eşya var ondan dolayı çekindim biraz :) Ama dediğim gibi ürünlerin %95 zaten Türkiye'den alındı, faturalarda yanımda o %5'inde sorun olacağını düşünmüyorum.

gelirken bana da bir ryzen 2700x getirsen seni havalimanından evine taksiyle bırakırım :D ( bu arada çok ciddiyim. bu ürünü yurtdışından getirmek dışında bütçe bulamıyorum =(

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı