Yurtiçi Kargo'nun akşam dağıtımı var mı?

GTX 1060 6GB

Hectopat
Daha fazla  
Yurtiçi Kargo bugün dağıtıma çıkardığı kargomu teslim etmemesine rağmen teslim edildi gösterip üstüne teslim de etmedi. Öğlen aradım gün içinde gelecek dediler, gelmedi. Akşam 5.45 gibi aradım bir daha ondan sonra dedi işte geri gelmiş yarın getireceğiz falan kusura bakmayın cart curt. Dedim ki ben Sahibinden'den ürün aldım gidip de teslim edildi işaretlediğiniz için 24 saatlik bir geri sayım başladı. 24 saat sonra iade ya da iptal şansım kalmayacak dedim. O da işte tamam geri dağıtıma çıkaralım belki bugün akşama gelir falan dedi ve yüzüme kapadı. Akşam dağıtım mı var be? Bence başından savmak için yaptı. Sonuçta zaten 15 dakika sonra kapanacaklardı.

Yurtiçi Kargo bugün dağıtıma çıkardığı kargomu teslim etmemesine rağmen teslim edildi gösterip üstüne teslim de etmedi. Öğlen aradım gün içinde gelecek dediler, gelmedi. Akşam 5.45 gibi aradım bir daha ondan sonra dedi işte geri gelmiş yarın getireceğiz falan kusura bakmayın cart curt. Dedim ki ben Sahibinden'den ürün aldım gidip de teslim edildi işaretlediğiniz için 24 saatlik bir geri sayım başladı. 24 saat sonra iade ya da iptal şansım kalmayacak dedim. O da işte tamam geri dağıtıma çıkaralım belki bugün akşama gelir falan dedi ve yüzüme kapadı. Akşam dağıtım mı var be? Bence başından savmak için yaptı. Sonuçta zaten 15 dakika sonra kapanacaklardı.
Dağıtıma gece çıkmıyorlar 8 de mesaileri bitiyor.

MNG kargoda çalışan adam arka sokağımızda oturuyordu. Adam dobloyla tüm mahalleyi dolaştı bir bizim sokağa gelmedi. Evi diye akşam getirir herhalde diyerek kafama takmadım. Akşam markete gitmek için aşağı bir indim kargo aracı orada, adamı da gördüm ama sivil kıyafetle. Dedim abi bugün mesaj geldi ama kargom gelmedi. Anahtar yukarıda yarın getiririm dedi. Kargo yine ertesi akşam elime ulaştı. Kargoyu da torpido üstüne koymuş kargo bana ben kargoya baktık 1 gün boyunca camdan.

Teslim edildiyi geri çekmişler. Sahibinden geri sayımı durmuş sonuç olarak kurtulduk gibi iade iptalinden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı