Eğer dolabın acık olsa idi eşyalarınız komple kaldırılırdı, bir torbaya konulur ve kaldırılır. Eğer açık olmayan kitli bir dolap ise muhtemelen ellenmemiştir, bu şekilde kalmıştır.
Muhtemelen de odanız da kalan kişi tarafından dolabınız kurcalanıştır. Bu da o insanın ayıbı hırsız olarak kendi vicdanına hesap versin..
Devlete mi had bildireceksiniz? Olağan üstü bir durum söz konusu oldu ve böyle durumlar da olağan üstü hareketler meydana gelir. Bizim bir vatandaşımız tarafından yapılan bir hırsızlık yüzünden yüzbinlerce öğrenciye neredeyse 'bedava' bakan devlet yurtlarına mı had bildireceksiniz ? Bence siz haddinizi bilin.
-
Siz yine de gerekli olan başvurularınızı / bildirilerinizi ve hali hazır da bulunduğunuz il de olan bölge müdürlüğünüz ile paylaşım bu durumu, bir cözüm yolu bulunmaya calışılacaktır illaki..
Bu arada ben de İzmir'de bir yurtta calışıyorum, bir bir bucuk ay önce bizim yurdumuz da karantina yurdu görevini tamamlayıp bitirdi..