eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 925 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #1 Yusuf Ipek'in bir videosu var, bu komutlar genel her dagıtım için mi aynı yoksa bir dagıtım için mi geçerli? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yusuf Ipek'in bir videosu var, bu komutlar genel her dagıtım için mi aynı yoksa bir dagıtım için mi geçerli? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm Bayram Tempest 19 Haziran 2025 GNU araçları bu komutlar. Bu komutların olmadığı dağıtımlar GNU/Linux değildir zaten. Videodakilerin yarısından fazlası GNU/Linux'taki "GNU" araçları.
GNU araçları bu komutlar. Bu komutların olmadığı dağıtımlar GNU/Linux değildir zaten. Videodakilerin yarısından fazlası GNU/Linux'taki "GNU" araçları.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.111 Makaleler 39 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #2 GNU araçları bu komutlar. Bu komutların olmadığı dağıtımlar GNU/Linux değildir zaten. Videodakilerin yarısından fazlası GNU/Linux'taki "GNU" araçları. Artı 0 Eksi Çözüm
GNU araçları bu komutlar. Bu komutların olmadığı dağıtımlar GNU/Linux değildir zaten. Videodakilerin yarısından fazlası GNU/Linux'taki "GNU" araçları.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.696 Çözümler 29 Yer İstanbul 19 Haziran 2025 #3 eymen.dll dedi: Yusuf ıpek'in bir videosu var, bu komutlar genel her dagıtım için mi aynı yoksa bir dagıtım için mi geçerli? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hemen hemen bütün dağıtımlarda bu komutlar var diye biliyorum dostum. Klasik komutlar zaten hepsinde çalışır. Artı 0 Eksi
eymen.dll dedi: Yusuf ıpek'in bir videosu var, bu komutlar genel her dagıtım için mi aynı yoksa bir dagıtım için mi geçerli? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hemen hemen bütün dağıtımlarda bu komutlar var diye biliyorum dostum. Klasik komutlar zaten hepsinde çalışır.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.111 Makaleler 39 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #4 Systemctl gibi komutlar hepsinde çalışmaz sadece. Systemd init sisteminin komutu. Yine de dağıtımların %99'u bu init sistemini kullandığı için kendin aramadıkça zaten systemd haricinde init kullanan dağıtıma zor denk gelirsin. Artı 0 Eksi
Systemctl gibi komutlar hepsinde çalışmaz sadece. Systemd init sisteminin komutu. Yine de dağıtımların %99'u bu init sistemini kullandığı için kendin aramadıkça zaten systemd haricinde init kullanan dağıtıma zor denk gelirsin.