YUSUF-KAYAALP HOLIDAY sistem alınır mı?

Slowe

Centipat
Daha fazla  
Bütçem kısıtlı bu fiyata daha iyi toplanabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bunun daha düşük fiyatı 3050 6 GB lısı vardı.
Kötü olduğunu bildiğim için bunu seçtim.

Screenshot_20250209_174416_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ustten bakisla fiyat mukemmel gorunuyor. Diger parcalarin kalitesine de bakmak lazim, eger link atabilirseniz inceleyebilirim.

Ben görseldeki gibi kendimce özelleştirdim sistemi almayı düşünüyorum herkes bunu önerdi

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250208-211651.png
    Screenshot_20250208-211651.png
    76,9 KB · Görüntüleme: 104
Hocam anakart hakkında sana katılıyorum b450 daha uygun olur bencede
Evet hocam a serisi ile arasında 400 TL fark var yanlış hatırlamıyorsam pek anlamıyorum ben bana böyle önerildiği için öyle yaptım

Orjinal kasa ve psu kötü kasayı msı MAG m100a yap psu kaliteli ve kasa bence daha şık duruyor forumdaki abinin biri resim atmıştı kasanın istersen sana atabilirim

SSD yi WD blue yap mld SSD ler vadettiği okuma yazma hızını vermiyor diye okudum her yerde

6600 yerine XT olsaydı çok daha iyi olurdu ama 6600'de 3060 8 GB ile eş değer, gayet iyi bence fiyat. PSU biraz sıkıntı çıkarabilir ve 100 lira farkla WD blue M.2 alırsan iyi olur.

Hocam normal sistemden birkac ozellestirme yapmissiniz (normalini bildigim kadariyla) ama 2 tane sorun cikarabilecek parca koymussunuz. M.2 SSD olarak MLD secili, bu fiyat farki icin MLD almayin, WD blue SN580 500GB secenegi cok iyi. Ikinci olarak da kasa+guc kaynagi ikilisinden PSU sorun cikartabilir ama kisa bir surelik kullanilip sonrasinda satilip daha iyi bir modele gecilebilir. Haricinde tercihleriniz sorun teskil etmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00