Elektronik YUSUF KAYAALP-PADISAH 14.500TL!

16 GB RAM mevcut. Aynı RAM'den 2 adet var. Ayrıca R5 5500, bu fiyata normal. Siz 5600 mü bekliyorsunuz bu fiyata anlayamadım? R5 5500'e öcü gibi bakmayı kesin.

Sen bence bir üslubunu düzelt. Düzgün bir işlemci değil. Gen4 desteği yok. İleri de yükseltmek istesen anakart ve işlemci değiştireceksin.

Sen bence bir üslubunu düzelt. Düzgün bir işlemci değil. Gen4 desteği yok. İleri de yükseltmek istesen anakart ve işlemci değiştireceksin.
Eee? Yoksa yok. PCIe 3.0 ve 4.0 arasında çok mu fark var ekran kartında (6500 XT gibi PCIe özürlüsü bir kart almadıysan)? Bu bütçeye bu kadar. En azından A520 gibi bir çöp yok. Bu fiyata daha iyi işlemci de yok. Kusura bakma.

2 gün önce 15499'a i3 13100F RTX 4060 vok sistem satıldı. 1-2 bin TL farka kesinlikle değecektir. Bütçesi olmayanlar tercih edebilir ama tavsiyem 4060 almaları.

i3 işlemciler = :(
i3 almayın arkadaşlar üzer 8. nesilde 4 çekirdek olmuş bir işlemci alınmaz aga i5 var mis gibi i5 10. nesil PClere bakın.

13100F'e laf atıp, 10.nesil i5 önermen komik olmuş. 12100F ve 13100F, 5500'ü bile tokatlayan işlemciler. 10.nesil i5'leri de tokatlıyorlar.

Marka fanatiği değilim ama şunu anlamayanlar var. AMD NVIDIA'nın dengi değildir. AMD Ryzen'le büyük bir çıkış yapıp Intel'e çok yaklaştı ama pazar payı büyük olan daha kaliteli CPU ve GPU üreten NVIDIA. Bazı arkadaşlar bunu hala analmıyor.

AMD'yi çok seviyorum çünkü F/P oranı yüksek uygun fiyatlı PC almamızı saglıyora ama hala genel olarak AMD geride.

Marka fark etmeksizim F/P oranına bakarsak yerıne göre Intel NVIDIA yerıne göre Ryzen AMD almak dogru olur.

Bulamazsın bir daha onu büyük ihtimalle. Görmedim sistemi ama tahminim; PSU ve SSD çöptü.
16K'ya falan bulamazsın doğru düzgün RTX 4060 sistem. Unutun onu.

Bulsam ne olacak ki? Zaten bir yerden kısmadam o fiyata gelmeyeceğini adaım gibi biliyorum.
Power Boost raidmax Everest veya buna benzer rezil bir şeyler mi koymuşlar onu merak ettim.
Volkün de D. Arşivi gibi bomab gibi patlayan PC satacak adam değildir diye sordum. Volkün biraz farklı çünkü.

Son düzenleme:
Marka fanatiği değilim ama şunu anlamayanlar var. AMD NVIDIA'nın dengi değildir. AMD Ryzen'le büyük bir çıkış yapıp Intel'e çok yaklaştı ama pazar payı büyük olan daha kaliteli CPU ve GPU üreten NVIDIA. Bazı arkadaşlar bunu hala analmıyor.

AMD'yi çok seviyorum çünkü F/P oranı yüksek uygun fiyatlı PC almamızı saglıyora ama hala genel olarak AMD geride.

Marka fark etmeksizim F/P oranına bakarsak yerıne göre Intel NVIDIA yerıne göre Ryzen AMD almak dogru olur
Genel olarak, AMD oyun için daha iyi. CPU konusunda, gayet başarılılar. Ayrıca NVIDIA CPU mu üretiyormuş? 😆

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı