Çözüldü Yuukips güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vyke

Hectopat
Daha fazla  
Yuukipsi VirusTotal'de tarattım bir şeyler çıktı bazıları özel server olduğu için demiş. Güvenemedim bilgisi olan yardım edebilir mi?

YuukiPS derken Genshin Impact Private sunucusundan bahsediyorsunuz sanırım. Açık kaynaklı olduğunu hatırlıyorum. Private sunuculara girmek zaman kaybından başka bir şey değil. Hikayeyi oynayamazsın. Sadece dünyada gezip düşman öldürürsün. Her silah karakteri denersin ama bence zaman kaybı. Güvenilir mi tartışılır ama virüs olduğunu sanmıyorum. Giriş yaparken kendi hoyo hesabınla da giriş yapamazsın zaten.

VirusTotal linkini atın.

Yuukips derken Genshin Impact private sunucusundan bahsediyorsunuz sanırım. Açık kaynaklı olduğunu hatırlıyorum. Private sunuculara girmek zaman kaybından başka bir şey değil. Hikayeyi oynayamazsın. Sadece dünyada gezip düşman öldürürsün. Her silah karakteri denersin ama bence zaman kaybı. Güvenilir mi tartışılır ama virüs olduğunu sanmıyorum. Giriş yaparken kendi hoyo hesabınla da giriş yapamazsın zaten.

Anladım teşekkürler gerçekten gram bilgim yoktu aydınlattığınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı