YZF-R125 alınır mı?

250 CC'yi çok aratmıyor demenizden fazla düşük CC motor tecrübenizin olmadığı belli. Tek silindir 250 CC bir motorun yanına bile yaklaşamaz kalkışlarda.

250 CC'yi çok aratmıyor demenizden fazla düşük CC motor tecrübenizin olmadığı belli. Tek silindir 250 CC bir motorun yanına bile yaklaşamaz kalkışlarda.
Bu konuda cbr 125 ile inazuma karşılaştırması yapabiliriz.
Arkadaş eğer performans isterse 250cc hatta bence 400cc baksın ama şekil olsun, kısa mesafe kullanım gibi şeylere yönelirse gayet iyi bir motor.
Asıl sizin pek fazla tecrübeniz yok gibi. Motora sadece hız için biniyorsunuz galiba. Şehir içinde 125cc'nin üzdüğünü hiç görmedim. Çevre yolu gibi yerlere çıkacaksa o zaman işler değişir.

Uzunca düşündükten sonra Honda CBR250R 2017 aldım önerileriniz için teşekkürler.

Şehir içinde 80 CC motor bile üzmüyor çoğu yerde. Sport bir motor alan arkadaşımız sadece şehir içinde almak için kullanacağını sanmıyorum. Asfaltta veya uzun yol yapacak ise 125 CC motor üzer. Fazla motor hakkında tecrübem yok ortalama 2 senedir motor kullanıyorum ancak 125 CC bir motorla 250 CC bir motoru bir tutamazsınız. 125 CC motora da uzun süre bindim, 250 CC çift silindir, tek silindir motora da bindim.

50CC tarzı motosikletleri sağlıklı bulmuyorum. İnsanlar yüksek CC'li motosikletlerden korkuyor ancak benim de yüksek CC Racing ve Touring motosikletlerim oldu, şimdi eşimin MSX125'ine korkarak biniyorum. Köpek peşimden koşsa, araba sıkıştırsa kaçamayacakmışım gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…