YZF-R125 alınır mı?

Çok şekil motor. ABS varsa alınır. 125CC alınmaz gitmiyor diyenlere pek aldanma. 600 CC değil sonuçta. Hemen hemen şehir içinde 250CC aratmıyor. Zaten 70'e çok rahat çıkıyor ki çoğu zaman yetiyor. Sağlık konusunda racing önermem orası ayrı.

250 CC'yi çok aratmıyor demenizden fazla düşük CC motor tecrübenizin olmadığı belli. Tek silindir 250 CC bir motorun yanına bile yaklaşamaz kalkışlarda. :)

250 CC'yi çok aratmıyor demenizden fazla düşük CC motor tecrübenizin olmadığı belli. Tek silindir 250 CC bir motorun yanına bile yaklaşamaz kalkışlarda. :)
Bu konuda cbr 125 ile inazuma karşılaştırması yapabiliriz.
Arkadaş eğer performans isterse 250cc hatta bence 400cc baksın ama şekil olsun, kısa mesafe kullanım gibi şeylere yönelirse gayet iyi bir motor.
Asıl sizin pek fazla tecrübeniz yok gibi. Motora sadece hız için biniyorsunuz galiba. Şehir içinde 125cc'nin üzdüğünü hiç görmedim. Çevre yolu gibi yerlere çıkacaksa o zaman işler değişir.

Bu konuda cbr 125 ile inazuma karşılaştırması yapabiliriz.
Arkadaş eğer performans isterse 250cc hatta bence 400cc baksın ama şekil olsun, kısa mesafe kullanım gibi şeylere yönelirse gayet iyi bir motor.
Asıl sizin pek fazla tecrübeniz yok gibi. Motora sadece hız için biniyorsunuz galiba. Şehir içinde 125cc'nin üzdüğünü hiç görmedim. Çevre yolu gibi yerlere çıkacaksa o zaman işler değişir.
Şehir içinde 80 CC motor bile üzmüyor çoğu yerde. Sport bir motor alan arkadaşımız sadece şehir içinde almak için kullanacağını sanmıyorum. Asfaltta veya uzun yol yapacak ise 125 CC motor üzer. Fazla motor hakkında tecrübem yok ortalama 2 senedir motor kullanıyorum ancak 125 CC bir motorla 250 CC bir motoru bir tutamazsınız. 125 CC motora da uzun süre bindim, 250 CC çift silindir, tek silindir motora da bindim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı