cinar_yasarrr
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
SRK 125 R 110 görmüyor Drift L o. SRK 125R 120km civarı basıyor, dişli değiştirirsen 141km gidiyor.Benim için motorun görünüşü diğer özelliklerinden daha önde. Beni 2 - 3 idare etsin bir de sonrasında satabileyim gerisi önemli değil. Maksat okula gidip gelirken kolaylık olsun bir de kuryelerden bir farkım olsun ondan Racing daha önceliğimde. YZF hakkında da alırsan satamazsın, piyasadakilerin çoğu yüksek km diyen çok olmuştu ondan biraz uzaklaştım YZF'ye.
Aklımda şu an Yuki Taro GP2 var. Bir arkadaşım bu motoru sıfır alıp rodajların falan her şeyi ile kendine ilgilenirsen hiçbir sorun çıkmaz dedi. Çok kararsızım ne alacağım konusunda. 18'de satıp cc yükseltebileceğim bir motor benim için çok iyi olur.
CBR aklımda vardı da sonradan satabileceğimi sanmıyorum.
Saydıkların arasında en akıla yatan Yuki. Motor diğer muadillerine göre çok daha atik. SRK125R
Maksimum 110 görebilen hantal bir motor iken Yuki 140 150 civarını görüyor.
RKS SRK 125S ise 126km civarında basıyor. Benelli, Voge ve Raider de 115-120km civarında gidiyor.
Bu arada SRK125R 133 bin TL civarında iken Taro GP2 en son 170 bin TL oldu diye biliyorum arada çok fiyat farkı var.
Ekstra olarak şunu demek isterim; Fuarda bir cruiser motor gördüm UM markasına ait çok büyük 125cc gibi değil ona da bakabilirsiniz kredi kartına 12 taksit 160 bin TL civarı, nakit 140 bin TL civarı veriyorlarmış dikkatimi çok çekti. 2025 kasası bu ama internette veya sarı sitede göremedim bu sebeple çektiğim fotoğrafları koyuyorum.