Z Flip 4 alınır mı?

sizce hangisini almak daha mantıklı?

• Yenilenmiş Z Flip 4

Oy: 2 20,0%
  • Yenilenmiş Z Flip 5

Oy: 2 20,0%
  • İkinci el Z Flip 4

Oy: 0 0,0%
  • Sıfır Z Flip 4

Oy: 6 60,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10
Bütçe
40k

Merfrak

Decipat
Daha fazla  
Selamlar iyi sosyaller. 2025'in başında yeni bir telefon alacağım. Katlanır telefonlara olan merakıma yenik düştüm. Kesin olarak katlanır telefon alacağım. Başka telefonlar önermenize gerek yok sadece dikey katlanır telefonlarla ilgileniyorum. Sırf tasarımı daha çok hoşuma gidiyor diye Z Flip 4 almayı düşünüyorum. Telefonu hor kullanan biri değilim, sürekli düşürüp düşürüp durmam yani. Tek sıkıntım kendi kendine ekranının bozulma durumu olur mu korkusu. Daha önce kullanan deneyimlerini paylaşabilecek arkadaşlar yorum yapabilirse çok sevinirim. Şu an yenilenmiş almaya daha da yakınım. Sıkıntısı çok diyenler çoğunlukta olduğu için sıfırına o kadar para vermemiş olurum hem. Hem de daha hassas cihazlar olduğu için yenilenmiş cihazlarda da extra özen göstermeleri gerekiyor onun için sakat iş yapmazlar diye düşünüyorum. Z Flip 3 bile benim için okey katlansın yeter. Yurt dışı olması durumunda Z Flip 5 zorlasan 6 bile alabilirim. Sizce hangisi daha iyi olur. Şu anki telefonum S21 FE, batarya konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum. İşlemcileri de gayet güçlü işlemciler oyunlarda falan da sorun yaşamayacağımı düşünüyorum. Kamera benim için hiç önemli değil. Bu ihtiyaçlar doğrultusunda sizce hangisini almam daha mantıklı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçem maksimum 40k. İkinci elde sıkıntı olur mu sizce? Yenilenmiş aldığın zaman yenilenmiş aldığını biliyorsun fiyat da ona göre uygun oluyor. İkinci elde de bir nevi yenilenmiş cihaz alıyorsun ama fiyatı daha pahalı oluyor.

Yurt dışı almayın hocam tavsiyem. Snapdragon işlemci telefonlarda yurt dışı olduğu zaman IMEI durumu sıkıntı oluyor biraz. Flip 6 evet çok hoş telefon ama yurt dışı alıp paranızı çöpe atmayın.

Yurt dışı almam durumunda kayıt ettirmeyi düşünmüyorum. Eski telefonumla 4 ay idare edebilirim. Özellikle katlanabilir telefonlarda yurt dışı riski almaya değer mi fiyat farkına.

Sıfırı zaten 37k falan flip 5'in alırsam sıfır alırım.

Şu an yenilenmiş Z flip 4E çok yakınım sizce iyi mi birkaç sene idare eder mi beni?

Bütçem maksimum 40k. İkinci elde sıkıntı olur mu sizce? Yenilenmiş aldığın zaman yenilenmiş aldığını biliyorsun fiyat da ona göre uygun oluyor. İkinci elde de bir nevi yenilenmiş cihaz alıyorsun ama fiyatı daha pahalı oluyor.

Yurt dışı almam durumunda kayıt ettirmeyi düşünmüyorum. Eski telefonumla 4 ay idare edebilirim. Özellikle katlanabilir telefonlarda yurt dışı riski almaya değer mi fiyat farkına.

Sıfırı zaten 37k falan flip 5'in alırsam sıfır alırım.

Şu an yenilenmiş Z flip 4E çok yakınım sizce iyi mi birkaç sene idare eder mi beni?
Yenilenmiş alma. Alırsan 0 al veya turt dışı al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı