Z Flip 4 alınır mı?

sizce hangisini almak daha mantıklı?

• Yenilenmiş Z Flip 4

Oy: 2 20,0%
  • Yenilenmiş Z Flip 5

Oy: 2 20,0%
  • İkinci el Z Flip 4

Oy: 0 0,0%
  • Sıfır Z Flip 4

Oy: 6 60,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10
Bütçe
40k
Hocam kendi kendine ekranda çizik oluşma, bozuşma olma, kararma şikayeti çok fazla flip ve foldların 5 öncesinde. Kesinlikle katlanır telegon Z6 serisinden alamıyorsanız alınmaz ama yurt dışı cihazda önermem. Peki katlanır olarak fold tarzı modellere bakar mısınız yoksa flip tarzı mı sadece?

Cezam vardı yazamadım kusura bakmayın. Normalde Z flip 4 düşünüyordum ama bu dediğiniz sıkıntıları duyunca 5E yöneldim ama onda da tuhaf bir şekilde ne ikinci el piyasası ne de yenilenmiş olanları uygun fiyatlı değil. Sıfırı 37k yenilenmişi 35k. Fiyat farkına değecek olsa yenilenmiş flip 5 düşünüyordum ama şu an en mantıklı olan yurt dışı 30kya Z flip 6 almak gibi geliyor. Fold tarzı ilgimi çekmiyor ya dikey katlanırlar hoşuma gidiyor. Sizce ne yapsam daha iyi olur. Bana göre en mantıklısı yurt dışı flip 6 fiyatlar yüzünden. Hem de kendi kendine bozulma durumu olmaz diye de düşünüyorum.

Bence en mantıklısı katlanan telefon almamak ama heves ettiysen bilemiyorum katlanan bir telefonu garantisi olmadan almak ne kadar mantıklı. Hem IMEI işini napacaksınız?

Bence en mantıklısı katlanan telefon almamak ama heves ettiysen bilemiyorum katlanan bir telefonu garantisi olmadan almak ne kadar mantıklı. Hem IMEI işini napacaksınız?

IMEI kaydı yaptırmayı düşünmüyorum ya, yapılan işleme bir türlü güvenemiyorum. Tanıdık bile yapsa sanki telefonumu izleyeceklermiş gibi geliyor. Garanti konusunda haklısınız ama çoğu kendi kendine bozulma vakasında garanti çok para istiyormuş, garanti kapsamında değerlendirmiyormuş.

IMEI'siz kullanmaya razıysanız ve garantisiz olmasının bir tık daha riskli olduğunun farkındaysanız her şekil flip 6 alınır. Aralarında ciddi farklar mevcut. Bu arada dediğiniz doğru çoğu vakayı garanti olarak değerlendirmiyor ama yine de bir güvence olsun diye dedim.

Şu an düşünüyorum şimdiki telefonumun da garantisi bitti. Yine herhangi bir muhattabım yok. Bozulursa tamirciye götürmekten başka şansım yok. Yurt dışı da alsam yine aynı olacak. Ama katlanır olunca durduğu yerde bozulur mu diye de korkuyorum. Z flip 6 serisinde hiç kendi kendine bozluma şikayetiyle karşılaşmadım. 4'te özellikle bu durumu yaşayanları gördüm ama 6 da henüz karşılaşmadım. Bilmiyorum ya bayağı karışık durumdayım.

Evet, üstelik katlanır telefon bozulursa tamirci hayatta yapamaz. Yine de Samsung yurt dışı üründe olsa servise getirdiğinde fiyat biçiyor yaptırıyorsun diye biliyorum. Flip 6 için şimdilik vaka yok ama zaten olacak olsa gelecek 2 ay içinde belli olur. Samsung kendiliğinden bozulma olunca kendi suçu olduğunu kabul etmiyor, bu sebepten "ben" olsam yurt dışı flip6 alırdım ama senin fikrin farklı olabilir ben sadece kendi penceremden bakıyorum.

Böyle yapıyorlarsa çok iyi olur. Yurt dışı da olsa bozulma durumunda samsunga götürebiliyorsam çok iyi. Çıkalı bayağı zaman geçti flip 6, hala bir şikayet görmedim ben. Bende seninle aynı fikirdeyim şu an. Sahibinden de kapalı kutular 30kya var. Açık olanlar 27 25ya da var ama kapalı olsun istiyorum ya bir şeyini değiştirebilirler. Teşekkürler yardımların için. Diğer senenin başında yurt dışı flip 6 alacağım inşallah.

Katlanabilir telefon alınmaz.

Neden? Kullandınız da memnun kalmadınız mı? Herhangi bir kötü tecrübeniz mi var. Dediklerinizi açarsanız daha iyi olur.

Son olarak yurt dışılarda nereden geldiğinin önemi var mı? Bazısı Vietnam yazmış, bazısı Almanya falan. Bir fark olur mu nereden geldiğinin önemi var mı? Veya nereden geleni almam daha iyi olur.

Ben olsam yurt dışı Flip 6 alırdım muhtemelen. Pek sorun çıkaracağını sanmam. Katlanabilir telefonların henüz aşırı gelişmiş olmamalarının getirebileceği bir dezavantaj ve korku olabilir ancak Samsung üst düzey bir marka. Önceki cihazlarda yaşanan bazı sorunları ders alıp gidermişler gibi duruyor. Ben bir süre önce katlanabilir telefonlara biraz merak salıp denemiştim fakat asla kötü olmasa da bana göre olmadıklarını düşünmüştüm. Katlanabilir cihazları sevebilseydim Flip 6 alırdım; onun yerine normal Samsung telefon aldım. Heves ettiyseniz denemenizde sakınca yok diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…