Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ekranda ne gibi bir sıkıntısı varmış ki? Belki katlanabilir olduğundan dolayı ortasında bir iz çıkıyor onu söylüyor olabilirsin ama ona yapacak bir şey yok çok temiz kullansan bile çıkar sonuçta katlanabilir telefon bu kağıdı katlasan onda da iz çıkıyor.
Düz S24 tavsiye ederim 4 yıl sıkıntısız kullanırsın ya da düz Tab S9 al 17bin TL bir de Galaxy A55 al 17 bin TL fold telefonlar çok güzel ama biraz pahalı şu an için.
Hocam fazla kapatıp açarsan menteşe sistemi bozulur teknik servise gidersin o ekrandaki sıkıntı tek menteşenin şeklini aldığı içindir o görünüş içindir teknik sıkıntı yoktur.
Çok sağolun cevaplar için ben s 24 yada z fold 3 alacaktım. İyi görünüyor fold 3 ama sıkıntı çıkabilir diyo herkes z fold 5 kullanan bi tanıdığım var alma dedi. O yüzden bende bi düşündüm.