Z fold 3 alınır mı?

Extac

Decapat
Daha fazla  
Z fold 3 almayı düşünüyorum. Ekranda sıkıntı var diyorlar ama ben çok temiz kullanacağım bunda bir sıkıntı olur mu sizce?

Z fold 3 almayı düşünüyorum. Ekranda sıkıntı var diyorlar ama ben çok temiz kullanacağım bunda bir sıkıntı olur mu sizce?

Ekranda ne gibi bir sıkıntısı varmış ki? Belki katlanabilir olduğundan dolayı ortasında bir iz çıkıyor onu söylüyor olabilirsin ama ona yapacak bir şey yok çok temiz kullansan bile çıkar sonuçta katlanabilir telefon bu kağıdı katlasan onda da iz çıkıyor.

Hocam fazla kapatıp açarsan menteşe sistemi bozulur teknik servise gidersin o ekrandaki sıkıntı tek menteşenin şeklini aldığı içindir o görünüş içindir teknik sıkıntı yoktur.

Nereden ve ne kadara alacaksınız? Katlanan telefonlarda bir süre sonra menteşe sorunu olabiliyor. Temiz kullanırsanız pek problem olmaz.

S23 varken alınmaz. İllaki katlanabilir istiyorsanız belki bakılabilir, ama bu kadar katlanabilir merakınız varsa bütçeyi arttırmak gerekebilir.

Çok sağolun cevaplar için ben s 24 yada z fold 3 alacaktım. İyi görünüyor fold 3 ama sıkıntı çıkabilir diyo herkes z fold 5 kullanan bi tanıdığım var alma dedi. O yüzden bende bi düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı