Z-kitap vs Fiziksel kitap

Lefrist

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorum aşırı saçma ama elimde bazı kaliteli yayınların Z kitapları var. Tabii ki geometri için demiyorum ama fizik, matematik gibi derslerde 2-3 kaynaktan ilerlemek istiyorum çünkü zamanında test çözmediğim için test konusundan bayağı eksiğim var.

Fizik ve matematikte elimde elbet fiziki kaynak var ama daha çok soru çözmek için Z kitapları buldum. Sizce bir zararı olur mu? Ekrandan açıyorum boş deftere işlemleri yapıyorum. Şu anlık bir farkı yok gibime geliyor ama ileride bir unutkanlık vs. bir şey olur mu?

Dediklerimin ne kadar çok saçma olduğunu biliyorum ama bir görüşe ihtiyacım var, maruz görün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam soru bankalarını ben de tabletten çözüyorum vallahi kitapla uğraşmak ve para harcamak yerine daha iyi, denemeleri ise fiziksel çözmenizi tavsiye ederim analiz yaparken veya yapamadıgınız soru defterine yapıştırmak gibi düşünceleriniz varsa iyi oluyor.

Hocam bir e kitap okuduğunu veya normal kitap okuduğunu düşün. Bu kişiden kişiye değişir ama ben mesela kitap okurken telefondan okuyorum. YKS'ye çalışırken internetten çözüyordum ÖSYM sorularını ve çok güzel oluyordu. Nasıl rahat ediyorsan öyle yap. Ekranı çok yakında tutmadığın ve çok fazla bakmadığın sürece sıkıntı yok. Ayrıca Z-lib uygulamasında (sahte yani virüssüz olmayanında) veya Anna'nın arşivinde birkaç test kitabı vardı ararsan daha fazla.

Hocam soru bankalarını ben de tabletten çözüyorum vallahi kitapla uğraşmak ve para harcamak yerine daha iyi, denemeleri ise fiziksel çözmenizi tavsiye ederim analiz yaparken veya yapamadıgınız soru defterine yapıştırmak gibi düşünceleriniz varsa iyi oluyor.

Branş denemelerini öyle yapacağım zaten. Z kitap da güzel yapamadığım soru varsa klasör oluşturup içine atıyorum SS aldıktan sonra.

@MarkusRuhl @SkyH85 sağ olun vallaha içime su serptiniz. Bu arada sıralamanız nasıl geldi?

Hocam bir e kitap okuduğunu veya normal kitap okuduğunu düşün. Bu kişiden kişiye değişir ama ben mesela kitap okurken telefondan okuyorum. YKS'ye çalışırken internetten çözüyordum ÖSYM sorularını ve çok güzel oluyordu. Nasıl rahat ediyorsan öyle yap. Ekranı çok yakında tutmadığın ve çok fazla bakmadığın sürece sıkıntı yok. Ayrıca Z-lib uygulamasında (sahte yani virüssüz olmayanında) veya Anna'nın arşivinde birkaç test kitabı vardı ararsan daha fazla.

Soru çözeceksen kağıtta çöz derim. Sınavda otomatik çözmek istiyorsan. Dijital yayınlar okumak ve görsel hafıza için uygun ama soru çözmek için uygun değil bana göre.

Hocam sınava girmedim henüz 12. sınıfa bu sene geçtim.
Bende aynı şekilde. Mesela karekök 0 ile giriş yapıyorum sonra 345 (ki bunlar elimde var) ondan sonra da metin ve 3d çözüyorum z kitap şeklinde sizde bakabilirsiniz hocam ücretsiz yayınlamışlar kendi sitelerinde. 345 de ücretsiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı