Z Kuşağı çok mu uzun?

14 yaşında 183 düm 15 yaşındayım 189'um bu sene biraz az uzadım diğer senelere göre diğer zamanlarda göreceğiz ne kadar olacağım.

Boy uzamayı niye çeşitli etkenlere bağlıyorsunuz?

Buradaki herkes bir etkene bağlasa bilimi uzaya fırlatır bir daha da inanmazdık.

Tablet, telefon haşır meşiri olan çocuk kısa olmak zorunda değil. Bu külliyen yanlış felsefe.
(Yaşı küçük olduğu için gelişimini başka bir yaşa taşımış kişiler dersek kısadır zaten.)

Ayrıca memleketimde 40 tane adam toplasam hepsi 1.70 1.60 olur yani bu yaşadığınız yere göre değişiklik gösterir.

Azcık gerçekçi olun.

Hocam bizden önceki nesillerde ama 180 çok uzun bir boy olarak kabul edilirdi. Şimdi bizim neslin hespi 180 olmuş. Arkadaşlar arasında falan konuşuyoruz hep.

Kardeş arkadaş soru sormuş cevap veriyoruz gerçekçilik herkese göre değişir, bu benim görüşüm bence bu şekilde sizce o şekilde olabilir.

Bende 15 yaşındayım fakat boyum yeni 1.70 oldu.
Bu konuda düşüncelerim kesinlikle Z kuşağı hormonlu gibi.

Bende Z kuşağıyim ben 19 olmama rağmen 1.70 bende sorun var galiba aşırı kola içmemden kaynaklı da olabilir benim hatam.

Biraz abarttınız gibi geldi bana. Günde 3 cm uzuyorsunuz heralde.

Şahsen ben 20 olacağım neredeyse 1.70 falanım. Şans işi biraz. Ama bu nesil harbi fena hormonlu. Bir garip yani.
Şans ile alakası yok z kuşağı ilede alakası yok bilip bilmeden konu hakkında yanlış bilgi vermeyin bu boy meselesi tamamen "GENETİK"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…