Z kuşağı bizzat yaşıtlarım olur ve dürüst olmak gerekirse cidden çok kötü.
Yolda geçerken yanında 16-12 yaş arasında birinin geçtiğini görüyorsan, 2 saniye sonra küfür sesleri duyacaksın.
Tamamen kitaptan uzak bir kuşak, dürüst olmak gerekirse ben de yeni yeni kitap okumaya başladım.
Sorgulamadıkları için, yanımdaki arkadaşlarıma Evrim deyince "Ehü Ehü Ateist" diyen bir kuşak yetişiyor. Daha Evrim'i bilmedikleri halde. Aslında müfredatın da suçu var ama ona yapılabilecek bir şey yok.
@CQBRAREİS arkadaşın anlatmak istediği ne, sizin cevabınız ne? Konumuz evrim teorisinin bilim olup olmaması mı? Yoksa Z kuşağının neden kötülendiği mi?
Okuduğunuzu anlayamamışsınız. Arkadaş da okumanın öneminden bahsetmiş.
Alttaki mesajı gördükten sonraki düzenleme: Arkadaşla evrim teorisini tartışmadım zaten, sadece konuyu saptırdığını açıkladım.
@CQBRAREİS arkadaşın anlatmak istediği ne, sizin cevabınız ne? Konumuz evrim teorisinin bilim olup olmaması mı? Yoksa Z kuşağının neden kötülendiği mi?
Okuduğunuzu anlayamamışsınız. Arkadaş da okumanın öneminden bahsetmiş.
Sadece komiksiniz hocam.
Arkadaşın evrime inanmayan arkadaşlarına cahil muamelesi yaptığı kısma cevap yazdım ama neyse.
Okuduğunu anlamıyor demişsiniz fakat algılama kapasiteniz bir hayli düşük.
Sadece komiksiniz hocam.
Arkadaşın evrime inanmayan arkadaşlarına cahil muamelesi yaptığı kısma cevap yazdım ama neyse.
Okuduğunu anlamıyor demişsiniz fakat algılama kapasiteniz bir hayli düşük.
Okuduğuna inanmamalarından değil, dalga geçmelerinden rahatsız oluyor. Dalga geçme gibi bir saygısızlık bile Z kuşağının özeti. Belki karşısındaki ateist ve inancı bu şekilde?
Okuduğuna inanmamalarından değil, dalga geçmelerinden rahatsız oluyor. Dalga geçme gibi bir saygısızlık bile Z kuşağının özeti. Belki karşısındaki ateist ve inancı bu şekilde?
Aslında okuduğunu anlamayan dememiştim, sadece bu cümlede bir yanlış anlaşılma olduğu için ''okuduğunuzu anlamamışsınız'' demiştim. Genelleme yapmak hoş değil, tıpkı insanların Z kuşağına yaptığı gibi.