Z kuşağı neden kötüleniyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında evrimi bilim kabul etmiyor hocam.

Tamamen kitaptan uzak bir kuşak...
Aslında evrimi bilim kabul etmiyor hocam.
@CQBRAREİS arkadaşın anlatmak istediği ne, sizin cevabınız ne? Konumuz evrim teorisinin bilim olup olmaması mı? Yoksa Z kuşağının neden kötülendiği mi?

Okuduğunuzu anlayamamışsınız. Arkadaş da okumanın öneminden bahsetmiş.

Alttaki mesajı gördükten sonraki düzenleme: Arkadaşla evrim teorisini tartışmadım zaten, sadece konuyu saptırdığını açıkladım.

Sadece komiksiniz hocam.
Arkadaşın evrime inanmayan arkadaşlarına cahil muamelesi yaptığı kısma cevap yazdım ama neyse.
Okuduğunu anlamıyor demişsiniz fakat algılama kapasiteniz bir hayli düşük.

Sadece komiksiniz hocam.
Arkadaşın evrime inanmayan arkadaşlarına cahil muamelesi yaptığı kısma cevap yazdım ama neyse.
Okuduğunu anlamıyor demişsiniz fakat algılama kapasiteniz bir hayli düşük.
Okuduğuna inanmamalarından değil, dalga geçmelerinden rahatsız oluyor. Dalga geçme gibi bir saygısızlık bile Z kuşağının özeti. Belki karşısındaki ateist ve inancı bu şekilde?

Haklısınız hocam.
Keşke beni okuduğunu anlamayan kesimle aynı kefeye koymasaydınız. :/
Aslında okuduğunu anlamayan dememiştim, sadece bu cümlede bir yanlış anlaşılma olduğu için ''okuduğunuzu anlamamışsınız'' demiştim. Genelleme yapmak hoş değil, tıpkı insanların Z kuşağına yaptığı gibi.

Öyle bir durum yok, Evrim hakkında bir şey bilmemeleri ve her Evrim'i savunanı Ateist sanmaları gibi bir durum var.
Okuduğuna inanmamalarından değil, dalga geçmelerinden rahatsız oluyor. Dalga geçme gibi bir saygısızlık bile Z kuşağının özeti. Belki karşısındaki ateist ve inancı bu şekilde?
Karşısındaki Ateist falan da değil, orada değinmek istediğim konu her Evrim'i savunanın Ateist sanılması.

Neyse, bambaşka bir konuda, bambaşka bir tartışma çıkarmayalım. Umarım konu uzamaz. İyi geceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…